Luna Plina, este un moment perfect sa eliberezi ceea ce nu iti mai serveste

Luna Plina, este un moment perfect sa eliberezi ceea ce nu iti mai serveste

Fazele Lunii

 • Luna Noua: un nou ciclu. Energie a noilor posibilitati. Timp sa setezi intentiiile pentru ceea ce vrei in viata ta.
 • Luna in crestere: crestere, actiune continua, rezultatele vor veni
 • Luna Plina: maree inalta, amplificatoare si creativa. Timpul sa eliberezi ceea ce nu-ti mai serveste, ceea ce nu mai ai nevoie in viata tau sau un aspect din tine pe care l-ai depasit.
 • Luna in descrestere: retragere, repozitionare
 • Luna intunecata: timpul de a merge in interior. Solitudine. Un timp in care revelatiile pot aparea puternic din interior. Este important sa lasam spatiu pentru desfasurarea spiritului, in pregatirea pentru noul ciclu si pentru noul inceput.

In timpul Lunii Pline avem ocazia de a ne elibera de acele lucruri care nu ne mai servesc, care nu ne mai plac la noi. Este momentul sa pastram doar amintirile frumoase ale intamplarilor avute, sa inchidem usa trecutului o data pentru totdeauna, sa aruncam cheia si sa mergem mai departe cu viata noastra. Este momentul sa ne invatam lectiile astfel incat sa nu mai facem aceleasi greseli. Este momentul sa credem la un viitor mai frumos, si o viata mai buna.

Luna Plina ne permite posibilitatea de a ne elibera de toate acele lucruri pe care nu vrem sa le luam cu noi. Asadar, trebuie sa incercam sa profitam de aceasta perioada, sa avem o discutie cu noi insine, sa privim adanc in sufletul nostru, si sa incercam sa ne facem ordine in ganduri si in sentimente. In acelasi timp, daca exista ceva ce trebuie rezolvat in viata noastra, in aceasta perioada ar putea fi sansa noastra de a gasi, in sfarsit, o solutie care sa ne multumeasca.

Un ritual de luna plina pe care il poti face acasa:

Ce ai nevoie: pix, hartie, chibrituri, lumanare, doua boluri mici, apa, cristale

Daca este posibil, fa asta afara sub luna plina, conectandu-te direct cu mama natura si energiile lunii.

Daca nu poti sa stai afara, cauta un loc linistit in care sa poti fi tu cu tine.

 1. Curata-ti energia. Imagineaza-ti ca stai sub apa unei cascade si ca permiti energiilor negative si care nu-ti mai servesc sa fie spalate.
 2. Pulverizeaza ulei esential de muscata, aprinde tamaie, arde frunze de salvie sau lemn de palo santo pentru purificarea spatiului sau foloseste uleiurile esentiale de tamaie, palo santo, salvie, busuioc, isop
 3. Creeaza un spatiu sacru. Cauta un loc linistit unde sa stai, sa te cureti, creeaza-ti un altar cu cristale sau alte lucruri speciale pentru tine.
 4. Aprinde o lumanare, umple un bol cu apa – pune-l in fata ta, alaturi de un alt bol gol.
 5. Respira profund, centreaza-te si incepe sa scrii pe o bucata de hartie ce vrei sa eliberezi din viata ta, ce credinte limitative vrei sa eliberezi, ce nu iti mai serveste si ce este momentul sa lasi sa plece.
 6. Cand ai terminat lista, semneaza si dateaza pagina.
 7. Respira profund si spune: “Acum dau drumul acestui lucru. Si asa este.” Apoi plaseaza un colt al bucatii de hartie peste lumanare pentru a arde pagina (arunca pagina in bolul gol pe masura ce arde), privind flacarile cum consuma ceea ce arzi si fumul ducand intentia ta la Univers.
 8. Pune-ti mainile in bolul cu apa. Semnifica curatarea vechiului si deschiderea fata de nou.
 9. Stai in tacere. Lasa lumanarea sa arada pana se consuma

Poti folosi si Eliberarile lui Branc

Rugaciune catre Arhanghelul Haniel

“Haniel, Zeita a Lunii si Inger al Gratiei, multumesc pentru ca trimiti lumina ta stralucitoare asupra vietii mele. Imi permit sa ma deschid si sa ma conectez cu spiritul si cu echilibrul tau. Ma conectez cu intelepciunea mea launtrica, cu viziunea mea launtrica. Deschid ochii si vad limpede, cu iubire. Inzestrarile si talentele mele se dezvolta firesc in lumina ta. Iar polaritatile naturale launtrice sunt echilibrate. Stau in echilibru si glorie. Acum creez viata pe care o merit in lumina ta si a Creatorului.”

Asa sa fie si asa este!

(Kyle GraY – Rugaciuni catre Ingeri)

Daca ti-a placut distribuie articolul
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *