Luna Plina, este un moment perfect sa eliberezi ceea ce nu iti mai serveste

Luna Plina, este un moment perfect sa eliberezi ceea ce nu iti mai serveste

Luna Plina ne permite posibilitatea de a ne elibera de toate acele lucruri pe care nu vrem sa le luam cu noi. Asadar, trebuie sa incercam sa profitam de aceasta perioada, sa avem o discutie cu noi insine, sa privim adanc in sufletul nostru, si sa incercam sa ne facem ordine in ganduri si in sentimente.

In acelasi timp, daca exista ceva ce trebuie rezolvat in viata noastra, in aceasta perioada ar putea fi sansa noastra de a gasi, in sfarsit, o solutie care sa ne multumeasca.

In timpul Lunii Pline avem ocazia de a ne elibera de acele lucruri care nu ne mai servesc, care nu ne mai plac la noi. Este momentul sa pastram doar amintirile frumoase ale intamplarilor avute, sa inchidem usa trecutului o data pentru totdeauna, sa aruncam cheia si sa mergem mai departe cu viata noastra.

Este momentul sa ne invatam lectiile astfel incat sa nu mai facem aceleasi greseli. Este momentul sa credem la un viitor mai frumos, si o viata mai buna.

Luna in care te-ai nascut este cea mai benefica pentru tine sa faci eliberari pe luna plina.

In perioada de luna plina sau de luna noua este un moment foarte potrivit de a lucra cu elementul apa si cu emotiile. Deci puteti lucra cu apele cosmice, cu apele divine si sa le chemati in fiinta voastra, in casa voastra, intr-o situatie dificila in care va aflati pentru curatarea ei, in orasul vostru, in tara voastra, pentru intreaga planeta pentru curatarea emotiilor negative.

𝐂𝐞 𝐢𝐦𝐩𝐚𝐜𝐭 𝐚𝐫𝐞 𝐋𝐮𝐧𝐚 𝐩𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐚𝐬𝐮𝐩𝐫𝐚 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐚?

𝐋𝐮𝐧𝐚 𝐩𝐥𝐢𝐧𝐚 poate avea un impact mai puternic asupra persoanelor sensibile din cauza intensitatii si a energiilor amplificate pe care le emite. Persoanele sensibile pot fi mai receptive la schimbarile subtile ale energiilor si pot resimti mai intens influenta lunii pline asupra starii lor emotionale si energetice.

Iata cateva moduri in care luna plina poate afecta persoanele sensibile:

 • 𝐂𝐫𝐞𝐬𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐞𝐦𝐨𝐭𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫: Luna plina poate amplifica emotiile si poate aduce la suprafata aspecte nerezolvate sau ascunse. Persoanele sensibile pot observa o crestere a intensitatii emotiilor, inclusiv a bucuriei, tristetii, anxietatii sau a furiei. Aceste emotii puternice pot fi mai dificil de gestionat in timpul unei luni pline.
 • 𝐒𝐞𝐧𝐬𝐢𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐞𝐭𝐢𝐜𝐚: Persoanele sensibile pot fi mai receptive la schimbarile energetice si pot observa ca simt mai puternic fluxurile si refluxurile energiei in timpul unei luni pline. Aceasta sensibilitate poate include resimtirea emotiilor altor persoane, captarea vibratiilor si a energiilor din mediu sau simtirea unor schimbari subtile in propria energie.
 • 𝐈𝐧𝐭𝐮𝐢𝐭𝐢𝐞 𝐚𝐦𝐩𝐥𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐭𝐚: Luna plina poate spori si intuitia si conexiunea cu lumea spirituala. Persoanele sensibile pot experimenta o crestere a capacitatii lor de a percepe informatii sau semnale subtile si de a avea acces la intelepciunea interioara sau la ghidarea spirituala.
 • 𝐃𝐢𝐟𝐢𝐜𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐢 i𝐧 𝐬𝐨𝐦𝐧: Pentru unele persoane sensibile, luna plina poate perturba somnul si poate provoca insomnii sau un somn agitat. Acest lucru se datoreaza energiilor intense si a activitatii mentale crescuta care pot aparea in timpul unei luni pline.
 • 𝐄𝐬𝐭𝐞 𝐢𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐜𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐧𝐬𝐢𝐛𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐚 𝐢𝐬𝐢 𝐚𝐬𝐜𝐮𝐥𝐭𝐞 𝐧𝐞𝐯𝐨𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐢 𝐬𝐚 𝐬𝐞 𝐢𝐧𝐠𝐫𝐢𝐣𝐞𝐚𝐬𝐜𝐚 𝐢𝐧 𝐭𝐢𝐦𝐩𝐮𝐥 𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐥𝐮𝐧𝐢 𝐩𝐥𝐢𝐧𝐞. Practicile de auto-îngrijire, cum ar fi meditatia, respiratia constienta, petrecerea timpului in natura sau angajarea in activitati care aduc liniste si echilibru, pot fi de ajutor in gestionarea influentelor lunii pline. Fiecare persoana este unica, deci fiecare persoana sensibila poate avea experiente si nevoi individuale in timpul unei luni pline.

Invocarea Apelor Cosmice

Chem Acum Apele Cosmice in fiinta mea si in viata mea si le rog sa curete tot ce este invechit si nu-mi mai este de folos, tot ce este nebenefic, tot ce ma blocheaza, le mai rog sa vindece toata suferinta din vietile trecute si din aceasta.

Rog Apele Cosmice  sa ma hraneasca cu tot ceea ce am nevoie pentru a fi plin de iubire, lumina, echilibru, armonie, puritate.

Rog apele Cosmice sa curete casa mea, de orice este nebenefic pentru cei care locuiesc in ea.

Roag apele cosmice sa vina si sa curete apele de pe planeta noastra, insasi planeta noastra, de tot ce exista nebenefic la nivelul lor, sa le purifice si sa le ajute sa-si recapete puterea daca si ele doresc acest lucru.

Multumesc!

Invocatie de Luna Plina

 • Dizolv blocajele care ma tin pe loc
 • Nimic nu sta in calea mea
 • Iti dau intunericul din mine si tu umple-ma cu Lumina
 • Imbratisez toate provocarile si ma aliniez cu cea mai buna versiune a mea
 • Multumesc pentru sustinere
 • Asa sa fie si asa este!

Un ritual de Luna plina pe care il poti face acasa:

Ce ai nevoie: pix, hartie, chibrituri, lumanare, doua boluri mici, apa, cristale

Daca este posibil, fa asta afara sub luna plina, conectandu-te direct cu mama natura si energiile lunii.

Daca nu poti sa stai afara, cauta un loc linistit in care sa poti fi tu cu tine.

 1. Curata-ti energia. Imagineaza-ti ca stai sub apa unei cascade si ca permiti energiilor negative si care nu-ti mai servesc sa fie spalate.
 2. Pulverizeaza ulei esential de muscata, aprinde tamaie, arde frunze de salvie sau lemn de palo santo pentru purificarea spatiului sau foloseste uleiurile esentiale de tamaie, palo santo, salvie, busuioc, isop
 3. Creeaza un spatiu sacru. Cauta un loc linistit unde sa stai, sa te cureti, creeaza-ti un altar cu cristale sau alte lucruri speciale pentru tine.
 4. Aprinde o lumanare, umple un bol cu apa – pune-l in fata ta, alaturi de un alt bol gol.
 5. Respira profund, centreaza-te si incepe sa scrii pe o bucata de hartie alba sau neagra ce vrei sa eliberezi din viata ta, ce credinte limitative vrei sa eliberezi, ce nu iti mai serveste si ce este momentul sa lasi sa plece. Scrie 9 lucruri de care vrei sa te eliberezi.
 6. Cand ai terminat lista, semneaza si dateaza pagina.
 7. Respira profund si spune: “Acum dau drumul acestui lucru. Si asa este.” Apoi plaseaza un colt al bucatii de hartie peste lumanare pentru a arde pagina (arunca pagina in bolul gol pe masura ce arde), privind flacarile cum consuma ceea ce arzi si fumul ducand intentia ta in Univers.
 8. Pune-ti mainile in bolul cu apa si sapala-le.  Semnifica curatarea vechiului si deschiderea fata de nou.
 9. Cenusa hartiei arse o dai afara sa o ia vantul si sa o duca “in cele patru zari”.
 10. Stai in tacere. Lasa lumanarea sa arada pana se consuma

Uleiurile esentiale le poti comanda AICI sau dand click pe numele uleiului esential.

Poti folosi ca model inspirational sau chiar sa citesti                Eliberarile lui Branc

Exemple de invocari pe care le puteti cere de luna plina:

“Sub puterea, frumusetea si lumina lunii pline din aceasta noapte, eliberez tot ceea ce nu-mi mai serveste, tot ceea ce nu imi mai este de folos si permit drumului meu sa straluceasca”.

“Sunt pregatit sa eliberez toate tiparele de negativitate din constiinta si viata mea, toate programele, toate rezistentele interioare, schemele de gandire, blocajele, obstacolele, care nu-mi mai folosesc. Le multumesc pentru lectiile oferite si le eliberez, cu profunda recunostinta pentru mine si pentru ceilalti. Eliberez in special……”

Rugaciune catre Arhanghelul Haniel

“Haniel, Zeita a Lunii si Inger al Gratiei, multumesc pentru ca trimiti lumina ta stralucitoare asupra vietii mele. Imi permit sa ma deschid si sa ma conectez cu spiritul si cu echilibrul tau. Ma conectez cu intelepciunea mea launtrica, cu viziunea mea launtrica. Deschid ochii si vad limpede, cu iubire. Inzestrarile si talentele mele se dezvolta firesc in lumina ta. Iar polaritatile naturale launtrice sunt echilibrate. Stau in echilibru si glorie. Acum creez viata pe care o merit in lumina ta si a Creatorului.”

Asa sa fie si asa este!

(Kyle GraY – Rugaciuni catre Ingeri)

Este Luna Plina si deci ne putem conecta cu usurinta si la ABUNDENTA din viata noastra. Putem face un ritual pentru abundenta, o rugaciune, fiecare ce simte si ce stie.

BANUTUL este un ritual de prosperitate care presupune ca in noaptea cu Luna Plina sa punem un ban de metal sub perna si a doua zi sa il repunem in circulatie/portofel. Pana la sfarsitul lunii el se intoarce cu “puii”.

SUCCES!

5/5 - (3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!