Eliberarile lui Branc

 Eliberarile lui Branc

Eliberarile lui Branc sunt foarte puternice, este o lista completa de lucruri pe care sa le eliberezi din viata ta. Daca simti nevoia sa mai adaugi poti sa o faci. Momentul cel mai prielnic pentru a face aceste Eliberarile lui Branc este la luna plina.

Eliberarile lui Branc

Aleg sa eliberez in Lumina lui Dumnezeu din fiinta mea multidimensionala de la toate nivelurile de convingeri, constiinta si constienta urmatoarele:

Aleg sa eliberez toată agresivitatea si autoagresivitatea din fiinta mea.

Aleg sa eliberez toată trufia, aroganta, sfidarea, furia, frustrarea si rutina.

Aleg sa eliberez toata neiubirea, nelumina, nearmonia, neiertarea, necredinta, falsitatea, amanarea, egoismul.

Aleg sa eliberez toate cauzele saraciei: frica, rusine, vinovatie si energii datorate si toate juramintele de saracie de la facere mea si pana ACUM..

Aleg sa eliberez toată agitatia, grijile, temerile, sperieturile, spaimele, graba, stresul, controlul, judecatile de sine si ale semenilor si alergiile.

Aleg sa eliberez toata persecutia, perversitatea, prostitutia de orice fel, promiscuitatea, iluziile mintii, iluziile timpului care ucid.

Aleg sa eliberez toate conflictele, luptele, cruzimea, tortura, abuzurile, protestle, violul, ura, certurile, teroarea, mania, supararile, tirania.

Aleg sa eliberez toata coruptia, mita, batjocura, haosul, dispretul, vandalismul, minciunile, demagogia, barfele, abuzul, excesele.

Aleg sa eliberez toate starile de inferioritate, de victima, de zadarnicie, de neliniste, de abandon, de ratare, starea ca nu sunt bun de nimic, ca nu fac fata vietii, de sluga, de neputinta, umilinta, inveninare si ranchiuna.

Aleg sa eliberez toata dualitatea, traume, rani, regrete, resentimente, respingeri, manipulare, lasitate, tradare, timiditate, emotii, datorii, neimpliniri de orice fel, suferinta, durere tristete si compromisuri.

Aleg sa eliberez toata hotia, lasitatea, lacomia, zgarcenia, credinte vechi, nemernicia, superstitii, prejudecati, incatusare, superficialitate, ingamfare, rautate, mofturi, lingusire, masti, prefacatorii, cainta, vicii din toate punctele de vedere, depresie si atacuri de panica.

Aleg sa eliberez toate blestemele, facaturile, legaturile, magiile, vrajile, farmecele, agresiunile de orice fel, gandurile negre, injuraturile, toate energiile malefice si entitatile malefice, toti demonii, vulgaritatea.

Aleg sa eliberez toata negativitatea din mine de la Facere mea si pana acum si tot ce ma opreste sa fiu unime in lumina, sferă libera.

Aleg sa eliberez starea de a fi ocupat si tot ce ma opreste sa-mi folosesc la maximum toate capacitatile  pe care le am in aceasta viata din toate punctele de vedere.

Aleg sa eliberez toate cauzele care ma opresc sa-mi folosesc la maximum toate harurile, harismele si darurile divine harazite mie pentru aceasta viata!

Aleg sa eliberez toate dezechilibrele din mine, cele dintre energiile masculine si feminine.

Aleg sa eliberez toate cauzele care ma opresc sa fiu eu insumi, sa fiu autentic si sa-mi asum responsabilitatea totala pentru mine.

Aleg sa eliberez toate programele de autodistrugere, de invadare, dirijare, bruiaj si control al creierului, de hipnoza, de incitare la autodistrugere si sinucidere, toate programele de depresie si atacuri de panica, psihoze si angoase, indiferent cum au fost produse sau induse de catre oricine si in orice scopuri.

Aleg sa eliberez toate cauzele arestarilor, infractiunilor, contraventiilor si tot ce ma determina sa incalc legile pamantesti, morale, ale universului si cele spirituale, cu stiinta sau fara stiinta, cu voie sau fara voie sau cu neascultare.

Aleg sa eliberez toata nelibertatea, incatusarea, indoielile, reaua-vointa, nesimtirea, incapatanarea, smecheria, violenta, nesiguranta, suspiciunile, energiile reziduale si meteodependenta.

Aleg sa eliberez toate cauzele prin care atrag radiatii, de orice natura ar fi ele, prin antene GSM, telefoane mobile, computere, aparatura electrocasnica, radiatii chimice, biologice si altele.

Aleg sa eliberez efectele negative ale radiatiilor si toată agresiunea asupra vietii, a oamenilor, a solului, a apelor, a aerului, a vegetatiei, a animalelor, sub orice forma, inclusiv prin substante chimice, toxice.

Aleg sa eliberez toate cauzele care determina sacrificarea mieilor, animalelor in masa si individual si toate efectele negative cauzate de sacrificarea animalelor, precum si karmele si energiile produse.

Aleg sa eliberez toate cauzele care ma opresc sa trec din stadiul de animal care se hraneste cu alte animale.

Aleg sa eliberez toate cauzele prin care brutalizez animalele, le sacrific, le consum.

Aleg sa eliberez toata inselatoria, falsurile, escrocheriile, camataria si discriminarea.

Aleg sa eliberez toate abuzurile care mi se fac prin taxe, impozite, preturi, deprecierea monedei nationale si toate cauzele abuzurilor constiente si inconstiente.

Aleg sa eliberez toate cauzele care duc la scaderea nivelului meu de trai, umilinte, dispret, desconsiderare, saracire, disperare, sovinism.

Aleg sa eliberez toata dezordinea, delasarea, lenea, nechibzuinta, faradelegea, necredinta, jaful.

Aleg sa eliberez toate cauzele care ma determina sa pun intersul personal inaintea celui divin.

Aleg sa eliberez toate cauzele dezbinarii si a efectelor ei in toate relatiile mele.

Aleg sa eliberez toata nepriceperea, lipsa de initiativa, de prosperitate, de performante.

Aleg sa eliberez toate cauzele care ma opresc sa devin un exemplu demn de urmat pentru intreaga umanitate din toate punctele de vedere.

Aleg sa eliberez toate cauzele care ma opresc sa constientizez toata cunoasterea de la Facere mea si pana Acum.

Aleg sa eliberez toate cauzele care ma opresc să fiu stapan in manifestare a energiilor si materiei.

Aleg sa eliberez toate cauzele care ma opresc sa am constientizare totala de sine.

Aleg sa eliberez toate cauzele care ma opresc sa am neclintire in nemurire si nemurire in neclintire.

Aleg sa eliberez toate cauzele care ma opresc sa ma impac cu mine insumi si sa fac ascultare totala de Divinitate.

Aleg sa eliberez toate cauzele care ma opresc sa TAC si Dumnezeu sa vorbeasca prin mine.

Aleg sa eliberez toate cauzele care ma opresc sa ajung inger uman, maestru inaltat de dimensiunea 5D.

Aleg sa eliberez toate bolile si toate handicapurile din mine.

Aleg sa eliberez toate energiile de care nu mai am nevoie in aceasta viata si toate regretele trecutului.

Aleg sa eliberez toate blocajele energetice din mine.

Aleg sa eliberez toate karmele, de la Facere mea si pana acum. Acum se incheie ciclul karmic, nimic nu mai am de platit, indiferent cate vieti mai vin aici, pe Pamant, absolut, dar absolut nimic, niciodata nu mai am nimic de platit.

Aleg sa eliberez toate suferintele si toate durerile, tristetea si toate legaturile pana la al saptelea neam.

Aleg sa eliberez toate fricile din mine: frica de viitor, frica de saracie, frica de critica, frica de boala, frica de moarte, frica de pierderea fiintei iubite, frica de inaltime, frica de intuneric, frica de fenomenele naturii: de ploaie, fulger, traznet, tunet, frica de apa, frica de inec, frica de semenii nostri, de oamenii, de public, frica de a vorbi la telefon, de aglomeratie, frica de a fi pradat, furat, frica de agresiune, frica de animale si insecte, frica de organele de control, frica de autoritati, frica de singuratate, frica de batranete, frica de examene, frica sa nu pot duce la indeplinire sarcinile pe care le am in aceasta viata, frica de adversari, frica de dusmani, frica ca nu mă ridic la pretentiile partenerului meu din toate punctele de vedere, frica ca nu sunt, nu fac si nu am ceea ce ar trebui, frica de zadarnicie, frica de energiile malefice, frica de superstitii, frica de blesteme si vraji, frica de morti, frica de spirite, frica de cimitire, frica de a avea initiative, frica de nou, frica de singuratate, de neputinta si saracie la batranete, frica de a iubi si a fi ranit, frica de examene ale vietii, frica de intalniri, frica de a aborda oamenii, frica ca nu sunt suficient de bun, suficient de inalt, suficient de slab, frica de a-mi satisface partenerul din toate punctele de vedere, frica de pierdere, frica de sot sau sotie, frica de puscarie, frica ca nu fac fata concurentei, frica de cutremure, inundatii, grindina, seceta, vanturi puternice, furtuni, tornade, frica de calculator si de toate aparatele electrice, frica de neputinta, frica de sofat, frica de succes, frica de esec, frica de a avea bani multi, frica de a ramane fara bani, frica de a atrage saracia, frica de competitie, frica de a fi lider, frica de responsabilitate, frica de a conduce propria firma, frica de a fi pe picioarele tale, frica de independenta financiara, frica de a actiona,  si toate celelalte frici care nu imi sunt de folos.

Aleg sa eliberez toate emotiile si toate blocajele emotionale, superstitii si prejudecati.

Aleg sa eliberez toate ranile trecute si prezente.

Aleg sa eliberez toate angoasele, rezidurile, indoielile, incapatanarea si insuccesele.

Aleg sa eliberez toate nerealizarile, neimplinirile, nereusitele, neaprecierile, vulnerabilitatea, retinerile.

Aleg sa eliberez toate orgoliile, toate lipsurile de orice fel, toate blocajele.

Aleg sa eliberez toate energiile intepenite din mine, din toate partile corpului meu, din cap, din creier, din dinti, din ochi, din urechi, din gat, din toate organele interne, din membrele superioare si inferioare, din piele si din toate celulele corpului meu.

Aleg sa eliberez toate starile: de inferioritate, de victima, de slugarnicie si servilism, de hipnoza, de saracie, de neputinta, de dependenta.

Aleg sa eliberez toate energiile malefice, toate rautatile din mine si toate atasamentele.

Aleg sa eliberez toate blocajele care ma opresc sa am credinta in Divinitate, sa am credinta in mine, in tot ceea ce am de implinit, ca si cum s-ar fi implinit deja.

Aleg sa eliberez toate promisiunile, toate fagaduielile, toate fardelegile, toate juramintele si toate legamintele, toate obligatiile, toate sarcinile si toate angajamentele, indiferent cum s-au facut de la Facere mea si pana acum, cu voie sau fara voie, prin constrangere, constient sau inconsatient, sub forma scrisa sau verbala, oficial sau neoficial si din toate punctele de vedere de la Facere mea si pana ACUM pentru a fi cu adevarat LIBER si INDEPENDENT, adica LIBERTATE MAXIMA ABSOLUTA IN VID TOTAL, ACUM SI AICI..

Aleg sa eliberez toate inselaciunile, toate minciunile, toate umilintele.

Aleg sa eliberez toata gelozia si toata invidia, toate nereusitele si toate dezechilibrele. Aleg sa eliberez toate fanteziile sexuale.

Aleg sa eliberez energiile distructive, demolatoare si devastatoare ale lui Azura Tamu si din toate punctele de vedere.

Aleg sa eliberez toata incatusarea si tot zbuciumul, toate poverile.

Aleg sa eliberez toate blocajele pentru ca sa ma impac cu mine insumi si cu corpul meu, cu divinitatea si umanitatea.

Aleg sa eliberez toate blocajele pentru a-mi activa total creierul si ADN-ul si a-mi creste la maximum imunitatea.

Aleg sa eliberez toate Semintele Destinului si toate nepotrivirile.

Aleg sa eliberez toate retelele energetice vechi din viata mea.

Aleg sa eliberez toate blocajele pentru ca sa permit corpului meu fizic sa se elibereze total, din toate punctele de vedere.

Aleg sa eliberez toate blocajele pentru a deveni o fiinta libera si independenta, armonioasa si echilibrata, sa traiesc in bucurie, fericire si abundenta, in demnitate si prestanta, in implinire totala.

Aleg sa eliberez toate relatiile nepotrivite din viata mea.

Aleg sa eliberez toate legaturile nepotrivite de la Facere mea si pana acum cu toti pe care i-am cunoscut in aceasta viata, chiar daca sunt decedati.

Aleg sa eliberez toate blocajele care ma opresc sa-mi recladesc, regenerez, intineresc si infloresc corpul fizic.

Aleg sa eliberez toate obstacolele pentru a-mi accelera la maximum procesul de intinerire si a-mi reduce la minimum procesul de imbatranire.

Aleg sa eliberez toate obstacolele pentru a ajunge eu insumi – inger uman.

Aleg sa eliberez toate obstacolele care ma blocheaza ca abundenta financiara sa intre in viata mea.

Aleg sa eliberez toate obstacolele care ma blocheaza sa am succes

Aleg sa eliberez toate obsesiile si insatisfactiile din viata mea.

Aleg sa eliberez toata lipsa de ofensiva, de initiativa si de actiune.

Aleg sa eliberez toata lenea, comoditatea, inactiunea, toata lipsa de vlaga si delasarea.

Aleg sa eliberez toate blocajele care ma opresc sa am o mentalitate sigura, de invingator.

Aleg sa eliberez toate blocajele pentru a avea o talie supla, atragatoare si a fi frumoasa si armonioasa.

Aleg sa eliberez toate blocajele pentru a trai in lux, confort si eleganta, oriunde m-as afla, in placeri si satisfactii depline.

Aleg sa eliberez toate blocajele pentru ca viata mea sa fie o adevarata sarbatoare in fiecare clipa a vietii mele, sa traiesc starea de iubire divina.

Aleg sa eliberez toate blocajele pentru a fi SUVERAN, adica a avea independenta totala, creatie totala si imputernicire totala.

Aleg sa eliberez toate limitele din mine, toate comportamentele nedemne, din toate punctele de vedere.

Aleg sa eliberez toata inconsecventa si toate nepotrivirile din mine si toate nelamuririle.

Aleg sa eliberez toate tainele detinute de mine care nu sunt in Si din iubire de Dumnezeu. Aleg sa eliberez toata batjocura si toate poverile si greutatile vietii.

Aleg sa eliberez toate blocajele care ma tin, sub orice forma in energia veche.

Aleg sa eliberez toată lacomia, toate exagerarile si toata stinghereala.

Aleg sa eliberez toata ticălosia, toata nesimtirea, tot cinismul si toata nevrednicia.

Aleg sa eliberez toate retinerile de toate felurile, toata lipsa de ofensiva, de initiativa si de actiune.

Aleg sa eliberez toate tendintele si toate dorintele de a consuma droguri sau alte substante asemanatoare.

Aleg sa eliberez toate dependentele de orice fel.

Aleg sa eliberez tot egoismul din mine si toata duritatea si toata nepasarea fata de mine, de viata mea, de familia mea, de comunitatea in care traiesc, de glia strabuna si identitatea nationala.

Aleg sa eliberez toata teama din mine, teama ca imi pierd slujba si nu o sa am din ce sa traiesc, eu si familia mea, teama de tot ce ma inconjoara.

Aleg sa eliberez toate blocajele pentru ca job-ul meu sa fie acelasi cu misiunea mea aici si acum pe Pamant.

Aleg sa eliberez toate obiceiurile proaste si comportamentele nedemne.

Aleg sa eliberez toata lipsa de demnitate, de fermitate, de victorii, in fiecare situatie din viata.

Aleg sa eliberez toate kilogramele in plus pe care le am si toate cauzele care au dus la acumularea acestora.

Aleg sa eliberez toate incertitudinile, toata neincrederea si toata nesiguranta, loialitate, vulnerabilitate.

Aleg sa eliberez toata starea de boala inchipuita, de ipohondrie.

Aleg sa eliberez toate mofturile si toata dezordinea si indisciplina din viata mea.

Aleg sa eliberez lipsa de scrupule, de blandete si de tandrete.

Aleg sa eliberez toata plictiseala si toata dezorientarea din mine.

Aleg sa eliberez toate blocajele pentru a fi sanatos, armonizat, vindecat si echilibrat din toate punctele de vedere.

Aleg sa eliberez toate blocajele pentru a avea tarie, forta si putere inepuizabila si integritate totala din toate punctele de vedere.

Aleg sa eliberez toata scleroza si lipsa de discernamant.

Aleg sa eliberez toate blocajele mintii si imposibilitatea de a memora, de a judeca, de a retine tot ce am studiat si de a reda.

Aleg sa eliberez lipsa de comunicare totala sau partiala, de atentie si constientizare totala. Aleg sa eliberez toate dereglarile pe care le am de orice natura ar fi ele, toate dezechilibrele.

Aleg sa eliberez toata starea de agitatie si de neliniste in care ma aflu si toata nemernicia. Aleg sa eliberez toata teroarea si toate energiile care ma terorizeaza, din toate punctele de vedere.

Aleg sa eliberez toate afectiunile pe care le am si toate lipsurile si inclusiv lipsa apetitului sexual.

Aleg sa eliberez toate cauzele ai toate blocajele ai absolut tot ceea ce ma opreste sa fiu eu insumi, sa permit binele cel mai inalt din toate punctele de vedere, sa manifest in permanenta EU SUNT CEEA CE SUNT, nu intreb pe nimeni si nu cer nimanui nimic!

Aleg sa eliberez toate blocajele care au facut sa-mi albeasca parul

Aleg sa eliberez toate blocajele care au facut sa port ochelari

Aleg sa eliberez toate blocajele  care au facut sa-mi cada parul si sa am chelie

Aleg sa eliberez toate blocajele pentru ca in viaţa mea să intre partenerul sau partenera cea mai potrivita din toate punctele de vedere.

Aleg sa eliberez toate blocajele pentru a-mi dezlega casatoria si a-mi intemeia o familie.

Aleg sa eliberez toate blocajele pentru a da nastere la copii, atatia cati imi doresc.

Aleg sa eliberez toate blocajele pentru a depune pe mine kilogramele care imi lipsesc din greutatea corporala pentru a ajunge la greutatea normala, dupa varsta si inaltime.

Aleg sa eliberez „boala vitezei” pe care o am in timpul conducerii autoturismului.

Sursa: Dumitru Ioan Branc

4/5 - (10 votes)

7 comentarii la „Eliberarile lui Branc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!