INVOCARE PLASA DE PLATINA SI PLASA DE AUR

INVOCARE PLASA DE PLATINA SI PLASA DE AUR
Invocarea plasei de platina si plasei de aur
Plasa de Platina are efectul de a te ridica si de a-ti ridica vibratiile deasupra zonelor dense ale bolilor fizice, situatiilor conflictuale deci functionezi la o vibratie globala mai inaltă. Ea are puterea de a neutraliza virusi, bacterii, paraziti, implanturi, blocaje, dizarmonia, discordia, furia, frica precum și puterea de a trece prin straturile eterice, astrale, emotionale, mentale si chiar spirituale ale fiintei.
Plasa de Platina este un instrument foarte puternic pentru curatarea, echilibrarea chakrelor, a corpurilor subtile si are cea mai inalta culoare vibrationala si poarta energia Divinului.
Plasa de Platina a Arhanghelul Metatron este un instrument foarte puternic pentru curatarea si echilibrarea chakrelor si a corpurilor subtile. Platina are cea mai inalta culoare vibrationala si poarta energia Divinului.
Plasa de Platina elimina toate obstacolele atunci cand este folosita zilnic, perioade lungi de timp.

Plasa de Platina a Arhanghelui Metatron

Chemand pe Lordul Melchizedec, Mahatma si Arhanghelul Metatron sa combina puterile lor vindecatoare, rezultand o puternica energie care stimuleaza, energizeaza si creeaza o frecventa unica de vindecare.

Plasa de Platina a Arhanghelul Metatron are efectul de a te ridica si de a-ti ridica vibratiile deasupra zonelor dense ale bolilor tale fizice. Functionezi la o vibratie globala mai inalta. Ea are puterea de a neutraliza virusi, bacterii, paraziti, implanturi, blocaje precum si puterea de a trece prin straturile eterice, astrale, emotionale, mentale si chiar spirituale ale fiintei tale.

Amplasarea plasei de platina si de aur in jurul usilor, ferestrelor are rolul de a curata fiecare persoana care intra in spatiul respectiv/ in casa respectiva. Astfel nu mai aducem cu noi, in casa noastra toate energiile, emotiile de pe unde am fost in ziua respectiva. Nu ne mai transformam casa intr-un cos de gunoi.

Metatron este Arhanghelul şi Serafimul, care sta inaintea tronului lui Dumnezeu. Metatron este detinatorul de lumina exterioara a lui Dumnezeu. Arh. Metatron este, de asemenea, Arhanghelul Razei de Platina. Metatron se presupune ca a fost inainte Profetul Enoh inainte ca Dumnezeu sa il transforne in arhanghel.

Enerhia Mahatma este energia iubirii neconditionate a Constiintei Pure. Este una dintre sursele cele mai inalte de energie care in prezent poate fi accesata de catre oameni si care accelereaza cresterea in constiinta  de zeci de mii de ori.

Invocarea plasei de platina si plasei de aur

“Eu ,(numele de botez) invoc pe Lordul Melchisedek, Energia Mahatma, Arhanghelul Metatron, Sinele meu Superior, Propria mea Prezenta EU SUNT si cer cu adanca smerenie Plasele de Platina si Aur care filtreaza si retin toate energiile discordante.
Eu cer ca Plasa de Platina si Plasa de Aur sa fie amplasate in toate cadrele usilor, ferestrelor si arcadele casei mele in mod permanent, astfel incat sa fiu purificat eu si familia mea automat de cate ori trecem pe sub ele.
Eu cer Plasa de Platina si Plasa de Aur pentru toata familia mea si animalele din casa pentru a elimina implanturile energetice si elementalii negativi.
Eu cer ca Plasele de Platina si Aur sa fie coborate si activate de trei ori pe zi, dimineata, la pranz si seara inainte de culcare fara ca eu sa mai cer acest lucru.”
4.7/5 - (8 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!