Ritual cu scortisoara pentru a atragerea prosperitatii si abundenta

Ritual cu scortisoara pentru abundenta si prosperitate

Ritual cu scortisoara pentru abundenta si prosperitate

Scortisoara este un condiment puternic pentru aroma, efectel terapeutice si mistice.

Medicamentul ayurvedic foloseste proprietatile scortisoarei pentru a trata si vindeca diverse probleme de sanatate; aromaterapia foloseste functiile sale antiseptice si stimulatoare in diferite tratamente;

Iar ceaiul de scortisoara, pe langa faptul ca este delicios, functioneaza ca un remediu natural pentru diverse scopuri. Ajuta la cresterea vibratiei tale.

Dar nu numai asta, scortisoara are si puteri mistice legate de prosperitate.

Ritual cu scortisoara pentru atragerea prosperitatii in PRIMA ZI A LUNII

CUM SE FACE RITUALUL

Prosperitatea despre care vorbim in acest ritual poate fi materiala, emotionala, spirituala. Cu ajutorul acestui ritual atrage energia succesului de partea ta, inspirand toate sectoarele vietii tale.

In prima zi a fiecarei luni (data de 1), luati cu 3 degete de pudra de scortisoara in palma mainii drepte.

Du-te la usa casei tale sau la serviciu, sediul firmei. Inainte de a sufla, repeta cu mare credinta:

  • Cand voi sufla scorțisoara, 𝙋rosperitatea va intra si locui aici, in casa mea.
  • Cand voi sufla scortisoara, 𝘼bundenta, se va stabili si va locui aici, in casa mea.
  • Cand voi sufla scortisoara, Abundenta emotionala si spirituala, se vor stabili si vor locui, aici, in casa mea.

Sufla scortisoara din afara spre interiorul casei, biroului sediul firmei etc. astfel prosperitatea si succesul vor intra in casa ta, firma ta, impreuna cu praful si vantul plin de energie pe care o emanam.

Ritual cu scortisoara pentru abundenta si prosperitate

Cum mai poti folosi scortisoara pentru a atrage prosperitate, abundenta

Poti folosi betisoare de scortisoara, praf de scortisoara sau batoane de scortisoara.

Daca vrei sa atragi bani presara praf de scortisoara peste o lumanare verde dupa care ii dai foc. Poti pune sub lumanare pe un biletel dorinta ta sau chiar niste bani.

Daca vrei sa atragi succes, succes finaciar atrunci foloseste o lumanare porocalie peste care presari praf de scortisoara.

Poti sa iei cateva batoane de scortisoara si sa le legi cu ata rosie si pe care sa le pui deasupra usii la intrare, astfel atrage abundenta in casa ta, protejeaza familia, casa, afacerea ta daca este vorba de sediul firmei, protejeaza ca fluxul de bani sa nu se opreasca.

Un alt mod de a folosi scortisoara este sa presari scortisoara sau sa pui un baton de scortisoara peste hartia ta cu dorinte pentru a se materializa mai usor. Scortisoara are capacitatea de a materializa rapid.

Daca ai o afacere, esti un antreprenor sau creiezi video sau orice persoana care creaza continut pentru a atrage audienta catre el, atunci scortisoara este foarte buna pentru a-ti creste audienta si pentru a-ti aduce clienti platitori, pentru a-ti creste afacerea si a-ti proteja afacerea.

Ce poti face pentru asta?

Poti presara scortisoara peste cartile de vizita, sau sa le dai cu ulei esential de scortisoara, cu un betisor parfumat de scortisoara afumi cartile de vizita, sau dai peste pragul usi afacerii tale, casei tale. Te va ajuta sa-ti protejezi afacerea, sa atragi abundenta, prosperitatea si un flux constant de clienti.

Cum folosesti scortisoara pentru a avea succes?

Culoarea portocalie este culoarea succesului. Asa ca ia o lumanare portocalie si scrie numele tau, numele afacerii tale, data ta de nastere, presara scortisoara pudra peste ea si apoi aprinde-o pentru a avea succes in afacerea respectiva, pentru clienti si protectia afacerii.

Cum faci pudra pentru bani?

Ai nevoie de scaortisoara si sare pentru a o face. Intr-un bol, mojar pui sare care poate fi sare de Hymalia, sare de mare, sau orice sare ai. Macini sarea daca ea este mai marisoara o faci ca un praf. Apoi stai si incarca sarea cu dorinta ta, mediteaza asupra ei ce ai vrea tu ca ea sa faca pentru tine. Faci acest lucru tinand intre palme mojarul sau bolul in care ai pus-o. Aloca-ti atata timp cat ai nevoie pentru a vizualiza dorinta ta deja implinita.

Adaugi scortisoara  macinata peste sare in mojar/bol. Apoi le amesteci bine sarea si scortisoara. Vizualizeaza din nou dorinta ta deja implinita.

Aceasta pudra o poti folosi in ritualuri pentru bani, ritulurile cu lumanari, o poti presara peste proiectele tale, imbraci lumanarea cu ea dupa ce a fost unsa cu un ulei pentru bani, o presari in casa, in biroul tau, in masina ta, in portofelul tau.

4.1/5 - (25 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!