Arhanghelul Barakiel – Ingerul Norocului

Arhanghelul Barakiel - Ingerul Norocului

Arhanghelul Barakiel – Ingerul Norocului

Este un arhanghel din Ordinul Serafimilor si numele lui mai inseamna Fulgerul lui Dumnezeu. Este reprezentat cu un cos cu paine langa el sau un trandafir alb.

Culoarea: verde care reprezinta prosperitatea si vindecarea

Ziua de ritual: lunea

Cristale: smarald verde, cuart alb laptos

Acest minunat arhanghel aduce in viata ta prosperitate si abundenta in toate formele bune. Ajuta la deschiderea inimii, a.i sa poti primi darurile de abundenta. El intervine pentru tine inaintea Creatorului si cere ca sa primesti toate binecuvantarile cerului in toate domeniile vietii tale.

Arh. Barakiel te ajuta sa-ti gasesti rapid orientarea de perspectiva si mareste limitele tale perceptuale. Acorda succes si noroc, te inspira cu ganduri pozitive, aduce intelepciune si intensifica procesul de trezire.

Ritual cu Arhanghelul Barakiel – Ingerul Norocului

Ritualul il puteti face in ziua de luni. Ideal ar fi daca luna ar fi in crestere, dar nu este obligatoriu. Aveti nevoie de o lumanare verde si o bucatica de paine, ori un biscuite, fursec ceva din faina. Aprindeti lumanarea, puneti langa ea putina paine si rugati-va lui din suflet sau cu rugaciunea de mai jos. Cand s-a consumat lumanarea mancati bucatica de paine care a stat langa lumanare in cinstea lui.

Rugaciune catre Arhanghelul Barakiel – Ingerul Norocului

Arh. Barakiel, Inger al Norocului, te chem in ajutor pentru a deschide portile abundentei si prosperitatii in viata mea cu viteza fulgerului. Increderea mea in tine este absoluta si preamaresc misiunea pe care ti-a dat-o Dumnezeu.

Arh. Barakiel deschide inima mea pentru a primi toate binecuvantarile cerului si tot norocul care ma asteapta. Acum si aici invit toate darurile abundentei si prosperitatii financiare in viata mea.

Arh. Barakiel, ajuta-ma sa raman pozitiv, sa fiu un magnet care atrage usor, fara efort si cu bucurie tot ce imi doresc si sa pot experimenta toate visele inimii mele. Iti multumesc Arh. Barakiel. Amin!

Distribuie si prietenilor tai
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!