INVOCAREA FLACARII VINDECARII

Invocarea Flacarii Vindecarii
Invocarea Flacarii Vindecarii – Arh. Rafael este cel care deserveste a Cincea Raza denumita si Raza Verde sau Raza Vindecarii si a Adevarului.
Invocati-l pe Rafael atunci cand voi sau altcineva are nevoie de vindecare. Invocarea de mai jos este una puternica de curatare, echilibrare si vindecare.

Invocarea Flacarii Vindecarii

Iubita Prezenta Divina, Iubiti Ingeri ai Flacarii Vindecarii, Iubita Mama Maria si Arhanghel Rafael, Iubit Maestru Hilarion si toate Fiintele de Lumina ce servesc in Raza Vindecarii.
Vin acum in fata Sfintei Flacari pentru a cere, in numele lui Dumnezeu, vindecarea mea completa la toate nivelurile fiintei mele.
Stau in Prezenta mea Divina pentru a fi eliberat(a) si vindecat(a) de toate poverile fizice cu ajutorul Luminii Tale Vindecatoare si Iubitoare.
Cer de asemenea sa fiu vindecat(a) de toate cicatricile eterice, de toate traumele mentale si emotionale din aceasta viata si din existentele precedente.
Flacara a Vindecarii de verde pur , binecuvanteaza forma mea si fa-ma intreg (intreaga)! Multumesc!
Revarsa confort si alinare in sufletul meu si Lumina in mintea mea. Mulțumesc!
Eu Sunt Perfectiunea lui Dumnezeu manifestata in trup, minte si suflet.
Eu Sunt Lumina Vindecatoare a lui Dumnezeu curgand prin mine sa ma faca intreg (intreaga).
Eu Sunt Prezenta Maestra ce-mi Umple toate corpurile mele cu Iubire.
Iubita Prezenta Divina, pe masura ce mă transform in constiinta, Fie ca Perfectiunea Raiului sa se manifeste zilnic in viata mea si Trimite Raza Vindecarii in sufletul meu!
Eu Sunt Prezenta Christica ce ma inunda cu Lumina Radianta a Vindecarii, pana cand voi deveni manifestarea deplina a Luminii.
Si asa sa fie Iubita Eu Sunt! (x3)
3.9/5 - (16 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!