Invocarea Cilindrului de Aur

Invocarea Cilindrului de Aur

Invocarea Cilindrului de Aur

Inchideti ochii. Adoptati o pozitie confortabila de meditatie fie pe scaun fie intins.

Invoc Acum si Aici Lumina Alba si Pura a lui Hristos si Sfera Aurie de Protectie, Sinele meu Superior, Monada, Ierarhia Planetara si Cosmica, Maestri Ascensionati, Arhangheli si Ingeri, Maestrii Elohim si pe Dumnezeu.

Chem Acum si Aici Cilindru de Aur pentru a ma invalui cu stralucirea sa purificatoare pentru a elimina orice fel de reziduuri negative, Elementali negativi, forme gand negative, emotii si energii de orice natura.

Vizualizati cum acest Cilindru de Aur creste din ce in ce mai mare si se contopeste cu ceilalti Cilindrii de Aur pe care fiecare dintre noi i-am invocat. Cilindrul de Aur continua sa creasca in dimensiune pana când cuprinde intreaga planeta, invaluind umanitatea la nivel fizic, eteric, astral si mental.

Vizualizati cum Cilindrul de Aur incepe sa atraga toata energia nebenefica care s-a depus pe corpul fizic. Vedeti aceasta energii nebenefice scaldate in lumina aurie si cum totul in jur se transforma in lumina pura.

Priviti cum aceasta lumina pura te imbraca aducandu-ti vindecarea. Priviti cum Cilindrul de Aur transforma tot ceea ce este negativ in scanteie de lumina. Priviti si simtiti transformarea, vindecarea si regenerarea. Priviti si simtiti cum acest proces se repeta si asupra planului astral. Cum toti Elementalii emotionali negativi care au fost creati de tine se inalta spre Cilindrul de Aur spre a fi purificati.

Simtiti bucuria iubirii neconditionate, atunci când particolele de lumina cad pe pamant sub forma de inimioare roz, albe si aurii, cu o nuanta violeta transformatoare. Luati una din aceste inimioare si puneti-o in inima voastra. Simtiti impactul celei mai pure inimi.

Gustati dulceata transformarii si puterea co-creatoare din voi si din Dumnezeu care poate transforma toate energiile negative in iubire si lumina pura.

Priviti cum acest proces se repeta inca o data, Cilindrul de Aur transforma formele gand negative si le ridica in afara atmosferei Pamantului. Aceste forme gand sunt apoi transformate in particule minuscule de lumina si lasate usor sa cada peste corpul mental al Pamantului, curatand si ajutand la inaltarea si stimularea mintii tuturor.

Cilindrul de Aur se ridica, devinde din ce in ce mai mic pana cand dispare. Stati cateva momente si imbaiati-va in aerul rarefiat care strabate acum constiinta colectiva a Pamantului si intreaga omenire. Meditati asupra bucuriei si iubirii care va patrunde si va umple pedeantregu.

Cand sunteti pregatiti intorceti-va in corpul fizic si deschideti ochii usor, simtiti senzatia de odihna si reinoire.

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

 

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!