Cum vindecam un abuz in familie?

Cum vindecam un abuz in familie?

Tu sti cum vindecam un abuz in familie?

Abuzul in familie reprezinta o problema sociala des intalnita. Multi oameni sufera in tacere si adesea nu se discuta despre astfel de lucruri, cu exceptia acelor persoane care sunt in mod direct implicate. Va propun o meditatie de vindecare a acestor abuzuri. Prin puterea acestei meditatii, lumina si iubirea vor patrunde in acele locuri ascunse si intunecate atat la cel ce abuzeaza cat si la cel abuzat.

“Inchideti ochii. Asezati-va intr-o pozitie confortabila de meditatie fie pe un scaun fie intins.

Cer protectie divina. Ma inconjor cu un camp de iubire de Sine, neconditionata. Invoc Acum si Aici pe Sora Maria, Kuan Yin, Lordul Maitreya si toate Fiintele de Lumina care vor pot si trebuie sa vina si sa ma ajute in aceasta vindecare.

Cer ca iubirea neconditionata a Sorei Maria, compasiunea si mila lui Kuan Yin, iubirea si intelepciunea lui Hristos sa infuzeze toate situatiile abuzive din viata mea.

Cer Flacara Violet a lui Saint Germain sa transmute toate energiile negative ce contribuie la aceaste situatii. Vizualizati cum iubirea neconditionata, intelepciunea, mila, compasiunea si alchimia divina transforma energiile abuzurilor in energii de iubire. Simtiti cum energia iubirii intra in campul si inimile tuturor celor implicati in aceaste situatii, linistind toate furtunile si permitand pacii sa preia controlul. Concentrati-va asupra celor ce abuzeaza si cereti compasiune si mila de la Kuan Yin pentru a mangaia inima si mintea ta ( celor ce au fost abuzati). Permiteti-le Maestrilor sa lucreze prin voi si sa vindece acele situatii abuzive din viata voastra. Dupa ce au terminat, rugati Maestii sa va purifice la final  de orice energie emotionala nedorita pe care ati receptionat-o pe parcursul meditatiei.

Cand sunteti pregatiti intorceti-va in corpul fizic si usor, usor deschideti ochii.”

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!