Cum putem vindeca simplu rupturile din campul nostru auric

Cum putem vindeca simplu rupturile din campul nostru auric

Cum putem vindeca simplu rupturile din campul nostru auric

Inchideti ochii. Adoptati o pozitie confortabila de meditatie, fie stand pe scaun sau intins.

Invoc Acum Lumina Alba si Pura a lui Hristos si Sfera Aurie de Protectie. Invoc Acum si Aici Sinele meu Superior, Monada, Ierarhia Planetara si Cosmica, Maestrii Ascensionati, Arhangheli si Ingeri, Maestrii Elohim si pe Dumnezeu.

Invoc pe Helios si Vesta, pe Lord Buddha, Cohanii fiecarei Raze, precum si pe Manu, Hristos si Saint Germain. Va rog si va cer  sa trimiteti stralucirea voastra vindecatoare pentru a opri orice ruptura, scurgere si pete identificate in campul meu auric si va rog sa fie vindecate.

Invoc acum pe mama Divina, pe Lordul Melchisedek, pe Mahatma si pe Arhanghelul Metatron. Va rog si va cer sa trimiteti energii voastre Cosmice vindecatoarea. Va rog sa acoperiti orice scurgere de energie sau ruptura din campul meu auric.

Simtiti aura divina cum va inconjoara si va penetreaza tot campul auric. Meditati cateva minute pe acest subiect.

Impamatati-va si radiati iubire si lumina. Accesptati iubirea asa cum este ea radiata catre voi prin fluxul de lumina. In tacere multumiti tuturor Maestrilor Planetari si Cosmici care te-au ajutat sa primesti aceasta vindecare.

Ancorati-va complet in corp si deschideti ochii când sunteti pregatiti.

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

 

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!