Invoca Arhangheli pentru deschiderea chakrelor principale

Invoca Arhangheli pentru deschiderea chakrelor principale este o tehnica la indemana oricui si usor de realizat. O poti face la tine acasa, la biserica, in parc sau oriunde.

Chakra este un cuvant din limba sanscrita care se traduce prin roata sau cerc. Chakrele sunt vortexuri ce permit receptia si transmisia energiei subtile. ele fac legatura cu corpurile energetice subtile ce inconjoara si se intrepatrund cu corpul fizic, intermediind fluxul de energie. Ajuta corpul sa asimileze energia Ki (forta vietii) si asista comunicarea dintre diferitele dimensiuni ale finite fizice, emotionale, mentale, karmica, metafizica, cosmica si spirituala. Chakrele sanatoase creeaza un corp sanatos, iar blocajele lor pot fi dizolvate cu ajutorul terapiilor energetice (reiki, theta healing, cristaloterapia etc.).
Chakrele sau centrele energetice principale sunt sapte la numar, sunt dispuse de-a lungul coloanei vertebrale (din crestetul capului pana la baza coloanei vertebrale). Fiecare chakra ii este atribuita o culoare. Fiecare chakra este asociata cu un anumit domeniu de viata si cu diferite organe si conditii medicale.

Invoca Arhangheli pentru deschiderea chakrelor principale

Primul centru: chakra radacina/bazala/ Muladhara

Invocare
Il invoc pe Arh. Mihail sa ma asiste in deschiderea si sustinerea chakrei mele radacina. Iti multumesc Arh. Mihail ca ma ajuti sa aleg in viata calea minimei rezistente pe masura ce ma apropii de implinirea scopului existentei mele. Iti multumesc Arh. Mihail.

Al doilea centru: chakra sacrala/ chakra creativitatii/ Svadhishtana

Invocare
Il invoc pe Arh. Metatron sa ma asiste in deschiderea si sustinerea chakrei mele sacrale. Iti multumesc Arh. Metatron ca ma ajuti sa-mi recunosc nevoile fizice si emotionale. Te invoc sa ma asisti ori de cate ori sunt in dezechilibru. Iti multumesc ca imi aduci aminte sa aleg bucuria in fiecare zi a vietii mele. Iti multumesc Arh. Metatron.

Al treilea centru: chakra plexului solar/ chakra energiei/Manipura

Invocare
Il invoc acum pe Arh. Uriel sa ma asiste in deschiderea si sustinerea chakrei mele solare. Iti multumesc Arh. Uriel pentru ca-mi aduci aminte sa-mi folosesc puterea. Te invoc sa ma ajuti sa-mi reamintesc cum trebuie sa expir aerul din plamani. Iti cer sa imi intaresti conexiunea cu Sursa orcarei forme de viata. Cu ajutorul tau ma straduiesc in fiecare zi sa elimin frica din gandurile mele. Iti multumesc ca in sfarsit inteleg cine sunt cu adevarat. Iti multumesc Arh. Uriel.

Al patrulea centru: chakra inimii/ Anahata

Invocare
Il invoc acum pe Arh. Rafael sa ma asiste si sustina in deschiderea chakrei inimii mele. Iti multumesc Arh. Rafael pentru ca-mi aduci aminte ca iubirea si Lumina Sursei sunt o parte din mine, la fel cum si eu sunt o parte din ea. Acceptand mai multa Lumina si iubire, ma umplu pana la revarsare si aleg sa impartasesc acea Lumina si altora. Te invoc sa ma asisti in vindecarea si lasare in urma a tot ce nu apartine celei mai inalte Lumini. Iti multumesc Arh. Rafael.

Al cincelea centru: chakra exprimarii/ Visshuddha

Invocare
Il invoc acum pe Arh. Gabriel sa ma asite in deschiderea si sustinerea chakrei gatului meu. Iti multumesc Arh. Gabriel pentru ca imi reamintesti sa exprim Adevarul, sa simt Adevarul care este adevara in fiecare zi a vietii mele. Iti multumesc Arh. Gabriel.

Al saselea centru: cel de-al treile ochi/ chakra intuitiei/Ajna

Invocare
O invoc acum pe Shekinah, manifestarea feminina a Sursei, sa ma asiste in deschiderea si sustinerea chakrei fruntii mele. Iti multumesc Shekinah ca ma asisti in dobandirea cunoasterii spirituale si a intuitiei, in cresterea puterii care imi apartine prin drept. Te chem sa imi aduci aminte ca si ceilalti oameni intalniti zilnic, au de asemenea, un scop anume in viata. Recunosc ca ei sunt o parte din divin, ceea ce ii fac si o parte din mine, asa cum suntem UNUL cu totii. Iti multumesc Shekinah.

Al saptelea centru energetic: chakra coroana/ chakra conştiinţei/ Sahasrara

Invocare
Invoc Lumina Christica sa ma asite in deschiderea si sutinerea chakrei coroanei. Iti multumesc Lumina Christica pentru aceasta conexiune permanenta cu Lumina care ma strabate tot mai intens in fiecare zi. Acum ii permit acestei Lumini sa-mi vindece intreg sufletul meu. Te chem sa ma ajuti sa impartasesc si altora aceasta Lumina stralucitoare in fiecare zi, in timp ce pasesc pe drumul vietii mele.Recunosc ca sunt conectat in permanenta la Sursa si aleg sa pasesc prin acea Lumina intr-un mod mai constient. Iti multumesc Lumina Christica.

Rugaciune pentru curatare

Arhanghele Metatron, multumesc ca-mi cureti centrii energetici cu raza ta cristalina. Stiu ca s-au schimbat, si-au corectat blocajele si pierderile si acum functioneza normal si in echilibru. Asa sa fie si asa este !

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

4.3/5 - (3 votes)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!