Rugaciune la ziua numelui

Aceasta Rugaciune la ziua numelui se spune in ziua Sfantului al carui nume il porti. Sfantul respectiv te ocroteste, are grija de tine, te povatuieste ce si cand sa faci fie prin vis, fie prin cartile pe care le citesti, fie prin alte persoane, intodeauna gaseste el calea prin care informatia sa ajunga la tine. De ziua ta de nume poti cere Sfantului al carui nume il porti sa-ti ierte din pacate, sa te curate de energiile negative, sa indeparteze blocaje, convingeri limitative, sa-ti dea daruri materiale si spirituale, sa te ajute sa rezolvi situatii din viata ta, sa iei decizia corecta in ceea ce priveste o situatie etc.  In ziua numelui conexiunea ta cu Sfantul este maxima.

Rugaciune la ziua numelui

“Dumnezeule Preasfinte, cum voi putea sa-Ti multumesc cu vrednicie pentru viata ce mi-ai dat?

Tu m-ai scos din intunericul nefiintei si viata mea este un dar al bunatatii Tale, care m-a pazit pana acum, ma sprijineste in necazuri si-mi intampina trebuintele.

Tu esti Cel ce priveghezi asupra mea, indreptezi pasii mei in calea binelui si ma aperi de ispite.

Cand ma ratacesc, Tu ma intorci in calea poruncilor Tale,- cand ma poticnesc, Tu ma sprijinesti; cand cad, Tu ma ridici,- si cand pacatuiesc, Tu ma intorci si-mi deschizi parintestile Tale brate.

O, cat de multe sunt datoriile mele catre Tine, pentru ca mi-ai dat viata si mi-ai dat in toate zilele semne despre parinteasca Ta bunatate si ingrijire. Plin, asadar, de vie recunostinta, Tie iti inchin toate zilele vietii mele, si mai ales aceasta zi de sarbatoare pentru mine, si ma rog cu umilinta ca bunatatea Ta sa nu ma paraseasca in tot timpul vietii mele, si intelepciunea Ta sa ma povatuiasca totdeauna in calea binelui si fericirii, pentru rugaciunile si mijlocirile sfantului (numele sfantului al carui hram il porti) si ale Preacuratei Maicii Tale. Amin.”

Rate this post

Un comentariu la „Rugaciune la ziua numelui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!