Formula runica pentru a lua permisul auto

Formula runica pentru permis auto

Formula runica pentru permis auto

Raido – este motorul care impinge un proces spre realizare. Este asociata cu automobilul in miscare.

Ansuz – este runa care ajuta la orice tip de examene. Este runa procesului de gandire activa, care scoate din memorie toata informatia invatata, toate regulile de circulatie in timpul examenului de traseu, toate procesele tehnice pe care trebuie sa le faci in timpul condusului, te ajuta sa raspunzi corect la intrebarile examinatorului.

Sowilo – este runa biruitorului, runa succesului, runa care garanteaza o finalizare reusita. Aceasta runa iti va aduce succesul mult asteptat.

Incepi sa scri formula runica cu 3 zile inainte de examen.

Activarea formulei runice

Aceasta formula runica o poti desena pe bratul stang, o poti desena pe o fotografie a ta sau pe o bucata de hartie scri numele, prenumele si data nasterii tale peste care cu un marker scri formula runica. Formula de activare pe care ti-o propun este:

“Aceste 3 rune Raido, Ansuz si Sowilo imi vor ajuta sa iau cu succes examenul pentru permisul de conducere. Va merge totul usor ca pe roate, voi fi atent si concentrat la drum si la manevrele tehnice de manipulare a automobilului. Toate situatiile le voi depasi usor si fara stres. Imi voi aminti toate regulile invatate si le voi aplica acolo unde trebuie. Voi raspunde clar si corect la toate intrebarile examinatorului. Conduc cu grija si placere in acelasi timp, aratand respect catre pietoni si alti participanti la trafic. Voi lua cu succes examenul de conducere si voi fi un sofer bun. Masina ma asculta si eu iubesc sa conduc. Asa sa fie! Amin! Amin! Amin!” 

Tu poti sa formulezi aceasta invocare cu cuvintele tale asa cum simti tu, cum iti vine tie sa spui. La final dupa ce ai primit permisul auto daca ai scris pe foaie sau fotografie le  vei arde, de pe mana le vei sterge. Astfel se vor dezactiva.

4.5/5 - (2 votes)
Această intrare a fost publicată în Rune . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!