Entitatile de Lumina care controleaza fluxul banilor


fluxul-banilor

fluxul-banilor                                                                                                   fluxul-banilor

fluxul-banilor

Fluxul banilor – entitatile care-l controleaza

Acest ritual se face cand ai nevoie de bani urgent. Acest ritual cu acesti sfinti va face sa fie purificata karma pe bani pe care o ai astfel incat brusc, repede si fara prea mult efort sa reusesti sa-ti rotunjesti veniturile in modurile cele mai miraculoase.

Sf. Mina este Sf. pagubitilor, are legatura cu prosperitatea si cu banii, te ajuta sa-ti recuperezi banii pierduti, te ajuta sa deblochezi situatii extrem de vechi legate de finantele tale, legate de mosteniri, procesa, te ajuta sa recuperezi datoriile de la cei care au sa-ti dea bani, etc.

Sf. Pangratie – te ajuta intodeauna sa-ti purifici karma financiara. El intermediaza iertarea tuturor greselilor facute de tine in viata asta sau in alte vieti legate de bani si care acum iti blocheaza sau limiteaza fluxul banilor. Energia lui este de culoare verde si vine si-ti purifice campul cauzal la nivel de prosperitate si bani astfel incat sa nu mai fi tinut in loc de trecutul tau, de gandurile, vorbele si actiunile tale care au facut in asa fel incat sa apara anumite blocaje financiare.

Sf. Cristofor actiunea lui este grabnica. Este Sf. care aduce “noroc chior”. Aduce bani cand sunt situatii de urgenta. Este protectorul calatorilor si aduce protectie in calatori.

Sf. Rita ajuta sa-ti gasesti un job, sa castigi bani de la job, din munca ta. Este si protectoarea mamelor, a vaduvelor si a femeilor singure. Ea le ajuta sa-si gaseasca un partener. Le ajuta in probleme financiare.

Cum se face ritualul cu acesti sfinti care controleaza fluxul banilor?

Acest ritual pentru fluxul banilor se face in orice zi, la orice ora. Stabileste-ti clar scopul pentru care faci acest ritual.

Ai nevoie de:

  • 4 lumanari verzi
  • o poza a fiecarui sfant sau statueta a lor

Cu fata catre Est se aseaza pozele/ icoanele  sfintilor in forma de cruce ca in imaginea de mai sus, dupa cum urmeaza: sus poza Sf. Cristofor, in fata ta, jos in fata ta pui poza Sf. Mina, la drapta ta pui poza Sf. Rita si la stanga pui poza Sf. Pangratie. Pui cate o lumanare verde in dreptul fiecare icoane. Cand aprinzi fiecare lumanare citesti psalmul 85 – psalmul virtutiei prosperitatii. Deci vei citi psalmul 85 odata pentru fiecare Sf. in parte, la aprinderea lumanarii. Aprinzi lumanarea citesti psalmul 85, treci la urmatoarea lumanare pe care o aprinzi si citetsi psalmul 85 si tot asa.

La final faci o rugacine din suflet cu cuvintele tale in care iti spui nevoia ta. Poti daca vrei sa citesti si acatistul fiecarui Sfant.

Sursa: Risvan Vlad Rusu

5/5 - (1 vote)

Un comentariu la „Entitatile de Lumina care controleaza fluxul banilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!