Samariel – Inger care aduce bani cash

Samariel

Samariel este arhanghelul care aduce bani cash. El face parte din echipa lui Rafael. Rafael pe langa faptul ca este Arh. vindecarii el este si ingerul banilor. Se spune ca fara vindecare, bunastare nu este.

Samariel are culoarea asociata orange, portocalie si guverneaza planeta Marte. Chakra asociata lui este plexul solar. Ziua asociata lui este marti.

Rafael are culoarea asociata verde, care este si culoarea banilor si guverneaza planeta Mercur, planeta banilor, a comertului de tot felul, a vanzarilor si cumpararilor de tot felul, comunicare, etc.

Arhanghelul Rafael este cel care vindeca relatiile dintre oameni, relatia cu banii, abundenta, o boala. Deci daca ai probleme cu banii roaga-l pe Rafael sa vindece relatia cu banii. Este un Arhanghel care te poate ajuta sa indepartezi consecinte, conflicte, conditionari, blocajele, etc.

Ritual de a atrage banii cu Arh. Samariel si Rafael

  • 7 lumanari portocali / orange
  • 1 lumanare verde
  • mix ulei pentru abundenta sau daca nu ai poti folosi ulei esential de scortisoara sau ulei de masline
  • scortisoara macinata, pulbere
  • betisor parfumat pentru bani: pentru a atrage banii, pentru a atrage clientii, bussines, succes, Rafael, Ganesh, Lakshmi,  etc.

Prima lumanare o aprinzi pe cea verde pe care scri numele lui Rafael invers acelor de ceasornic si pe care o pui in fata, apoi pe cele 7 lumanari orange pentru Samariel.

Scoti lumanarea verde din suportul ei de aluminiu, scri numele lui Rafael invers acelor de ceasornic, o ungi cu ulei esential pentru bani  sau daca nu ai cu ulei esential de scortisoara sau cu ulei de masline si apoi presori scortisoara macinata.  Apoi pui lumanarea in suportul ei de aluminiu si o asezi pe o farfurie alba si cand o aprinzi spui o rugaciune catre Rafael.

Arhanghele Rafael, te rog sa-mi luminezi constiinta cu lumina divina verde smarald, frecventa abundentei perfecte a lui Dumnezeu. Permit luminii sa ma ajute sa ma eliberez de toate conflictele si neadevarurile din constiinta mea care interfereaza cu perceptia mea despre abundenta si din ceea ce imi ofera divinitatea de drept. Accept cu bunavointa si incredere suportul divin permanent al lui Dumnezeu si abundenta plina de har pentru viata mea in toate activitatile mele. Acum declar abundenta si gratia lui Dumnezeu in viata mea. Multumesc. (3 ori).

Scoti fiecare lumanarea portocalie din suportul ei de aluminiu, scri numele Samariel pe fiecare lumanare invers acelor de ceasornic si le ungi pe fiecare la fel ca pe cea verde.  Apoi le pui la loc in suportul de aluminiu fiecare lumanare si le asezi in linie orizontala pe o farfurie alba. Incepi sa le  aprinzi de la stanga catre dreapta.

La fiecare lumanare portocalie aprinsa il invoci pe Samariel cu cuvintele tale sau poti spune asa:

“In numele Tatalui, al Fiului si al Sf. Duh, te invoc pe tine Samariel deschide-mi cararea catre bani si prosperitate.”  sau

“Samariel vino in viata mea si adu-mi energia banilor sau reconecteaza-ma la fluxul banilor. “

La fiecare lumanare portocalie pentru Samariel faci o inspiratie si o expiratie pana in plexul solar. Cu fiecare inspiratie inspiri energia arhanghelului Samariel si cu fiecare expiratie expiri blocajele, rezidurile mentale, rezistentele noastre, programele negative legate de bani si de tot ce iti blocheaza fluxul financiar, abundenta, prosperitatea ta.

Deci aprinzi lumanarea spui invocatia, apoi aprinzi alta lumanare si spui invocatia si tot asa pana le aprinzi pe toate.  Dupa ce ai aprins toate cele 7 lumanarisi la fiecare ai spus invocarea, este foarte important sa te unesti cu energia lui Samariel. Si faci asta focalizandu-te pe plexul tau solar si faci 7 respiratii prin plexul solar. Inspiri prin plexul solar, expiri prin plexul solar. La fiecare respiratie rostesti numele Samariel.

Daca vrei prosperitate pe termen lung (intr-o afacere spre ex.) este bine sa faci acest ritual 7 saptamani la rand in fiecare marti – doar martea.

Dar daca ai o situatie de urgenta si ai nevoie urgent de bani, incepi ritualul intr-o zi de marti si-l faci in fiecare zi timp de 7 zile consecutiv (incepi martie si termin martea urmatoare).

Daca ai nevoie doar de niste bani poti face ritualul o singura data, o singura marte.

In scurt timp vei primi bani.

4.6/5 - (25 votes)

Un comentariu la „Samariel – Inger care aduce bani cash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!