Samariel – Inger care aduce bani cash

Samariel

Samariel este arhanghelul care aduce bani cash. El face parte din echipa lui Rafael. Rafael pe langa faptul ca este Arh. vindecarii el este si ingerul banilor. Se spune ca fara vindecare, bunastare nu este.

Samariel are culoarea asociata orange, portocalie si guverneaza planeta Marte. Chakra asociata lui este plexul solar. Ziua asociata lui este marti.

Rafael guverneaza planeta Mercur. Arhanghelul Rafael este cel care vindeca relatiile dintre oameni, relatia cu banii, abundenta, o boala. Deci daca ai probleme cu banii roaga-l pe Rafael sa vindece relatia cu banii. Este un Arhanghel care te poate ajuta sa indepartezi consecinte, conflicte, conditionari etc.

Ritual de a atrage banii cu Arh. Samariel si Rafael

  • 7 lumanari portocali / orange
  • 1 lumanare verde
  • ulei de masline
  • betisor parfumat pentru bani: pentru a atrage banii, pentru a atrage clientii, bussines, succes, Rafael, Ganesh, Lakshmi,  etc.

Ideal, ritualul se face de indata ce te trezesti. Prima lumanare o aprinzi pe cea verde pe care scri numele lui Rafael invers acelor de ceasornic si pe care o pui in fata, apoi pe cele orange pentru Samariel. O ungi cu ulei de masline.

Scoti fiecare lumanarea din suportul ei de aluminiu si o ungi cu ulei de masline. Pe marginea fiecarei lumnari scri cu un ac, pix, numele SAMARIEL, invers acelor de ceasornic. Apoi le pui la loc in suportul de aluminiu fiecare lumanare si le asezi in linie orizontala. Incepi sa le  aprinzi de la stanga catre dreapta.

La fiecare lumanare aprinsa il invoci pe Samariel cu cuvintele tale sau poti spune asa:

„In numele Tatalui, al Fiului si al Sf. Duh, te invoc pe tine Samariel deschide-mi cararea catre bani si prosperitate.”  sau

„Samariel vino in viata mea si adu-mi energia banilor sau reconecteaza-ma la fluxul banilor. ”

„Arh. Rafael te rog sa vindeci relatia mea cu banii.”

Deci aprinzi lumanarea spui invocatia, apoi aprinzi alta lumanare si spui invocatia si tot asa pana le aprinzi pe toate.  Dupa ce ai aprins toate cele 7 lumanarisi la fiecare ai spus invocarea, este foarte important sa te unesti cu energia lui Samariel. Si faci asta focalizandu-te pe plexul tau solar si faci 7 respiratii prin plexul solar. Inspiri prin plexul solar, expiri prin plexul solar. La fiecare respiratie rostesti numele Samariel.

Daca vrei prosperitate pe termen lung (intr-o afacere spre ex.) este bine sa faci acest ritual 7 saptamani la rand in fiecare marti – doar martea.

Dar daca ai o situatie de urgenta si ai nevoie urgent de bani, incepi ritualul intr-o zi de marti si-l faci in fiecare zi timp de 7 zile consecutiv (incepi martie si termin martea urmatoare).

Daca ai nevoie doar de niste bani poti face ritualul o singura data, o singura marte.

In scurt timp vei primi bani.

4.6/5 - (8 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!