Formula Runica pentru reusita la examene

Formula Runica pentru reusita la examene

Va propun 5 formule runice pentru a va ajuta sa invatati mai usor pentru examen, sa retineti ceea ce ati citit, sa indepartati orice obstacol din calea promovarii examenului pe care il aveti de dat.

Formula Runica pentru reusita la examene

Formula Runica pentru reusita la examene

Formula runica care va aduce rezultat maxim in dependenta de cunostiintele pe care le ei.

Teiwaz – in aceasta formula este curaj, incredere, concentratie maxima la subiectele care ti-au picat la examen, putere de deblocare in situatii stresante.

Ansuz – este gandirea activa.

Sowulo – runa succesului dupa meritele tale. Rezultatul pentru efortul si energia depusa. Este runa biruitorului.

Formula Runica pentru reusita la examene

A doua formula runica este miscarea spre progres. Aplicarea cunostiintelor in practica pentru obtinerea unei calificari care deschide drumul spre o anumita cariera.

Ansuz te fereste de presiunea mare a examenului si a examinatorului.

Formula Runica pentru reusita la examene

Formula runica care se bazeaza mai mult pe noroc decat pe cunostiinte. Este pentru cei care nu s-au prea pregatit pentru examen, dar aceasta formula runica face ca sa iti pice la examen ceea ce ai invatat, ceea ce sti tu mai bine. In cazul in care vei incerca sa copiezi runa Algiz te va proteja sa nu fi vazut si prins de profesor.

Formula Runica pentru reusita la examene

O alta formula runica care inlatura orice obstacol care iti sta in calea ta spre succes, aduce sete de cunoastere.

Formula Runica pentru reusita la examene

Aceasta formula runica nu este pentru examene, ea este pentru a te ajuta sa inveti in timpul anului scolar, te ajuta sa inveti mai usor ceea ce ai de retinut. Se poate folosi pe perioada mai lunga de timp (cateva luni sau chiar 1 an), iti va trezi o dorinta nebuna de a invata, de a citi carti, de a te informa cat mai mult. Aceasta formula te va conecta la un canal de cunoastere, dar te va ajuta sa selectezi si sa reti doar acele informatii care iti sunt necesare. Te ajuta sa memorezi informatiile usor.

Cum activezi aceste formule runice?

Scri pe un biletel numele tau si data nasterii. Peste aceste date ale tale, cu un marcar desenezi formula runica si o porti la tine inainte de examen si in timpul examenului. Face talismanul inainte de a te apuca sa inveti pentru examen si il porti asupra ta si nu uita sa-l ai asupra ta in timpul examenului. Apoi acea hartie o arzi. In timpul examenului poti sa-ti desenezi pe mana stanga formula runica.. Alegi varianta care iti convine si pe care o simti tu ca este utila pentru tine. Sa-ti fie de ajutor!

1/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Rune . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!