Eliberarea de atasamente

Eliberarea de atasamente

Eliberarea de atasamente

Arhanghelul Mihail si legiunile sale de lumina sunt specializati in taierea legaturilor energetice  provocate de atasamente, in eliminarea implanturilor energetice si desprinderea spiritelor atasate de aura.

Unele atasamente ne controleaza din punct de vedere emotional, in timp ce altele ne controleaza sexual, fizic, mental sau spiritual. Vampirii energetici se hranesc cu energia noastra. De regula, atasamentele vampirice se realizeaza la nivelul chakrei plexului solar.

Trebuie sa avem grija ca ori de cate ori ne eliberam de emotiile negative, trebuie sa inlocuim aceste emotii si aceste energii cu altele pozitive, angelice si vindecatoare.

Eliberarea de atasamente

Tehnica de taiere a atasamentelor

Aseaza-te intr-o pozitie confortabila, ai in vedere sa nu te deranjeze nimic, poti sa-ti creiezi o atmosfera placuta: sa aprinzi un betisor cu Arh. Mihail, sa aprinzi o lumanare, sa pui o muzica  de meditatie sau ori ce crezi tu ca te ajuta sa intri intr-o stare de meditatie.

Vizualizezi cum din talpile tale iti cresc radacini care te centreaza si te intaresc. Respira natural si relaxat.

Invocal acum pe Arh. Mihail si legiunile sale de Lumina si roaga-i sa taie toate legaturile energetice care te mentin atasat, sa elimine implanturile energetice si sa desprinda spiritele atasate de aura ta.

Constientizeaza intregul proces. La sfarsit roaga-l pe Arh. Mihail sa te invaluie  in mantaua sa albastra. Aceasta va vindeca cu blandete toate gaurile si distorsiunile din aura ta, oferindu-ti protectie pana la inchiderea procesului de vindecare.

 

 

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Un comentariu la „Eliberarea de atasamente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!