Cercul Angelic sacru pentru eliberarea de trecut

Noi trebuie sa ne eliberam durerile din trecut pentru a ne putea gasi pacea interioara. Daca privim tot timpul inapoi si nu ne amintim decat perioadele dificile din viata noastra. Astfel noi ne blocam cresterea spirituala si ne restrictionam capacitatea de a mai fi fericiti in viitor.

Sentimentul de nostalgie, dor de casa, remuscari pentru ratarea unei oportunitati, visele si ambitiile neindeplinite, nu fac decat sa blocheze fluxul natural al energiei vietii.

Cercul este un simbol sacru in majoritatea traditiilor si reprezinta calatoria prin viata. El formeaza un cerc al puterii asemanator “Rotii medicinale” din traditiile primelor natiuni din America de Nord.

Cercul Angelic sacru pentru eliberarea de trecut

Ce trebuie sa faci?

Creaza un cer din lumanari pastile sau din cristale sau pur si simplu vizualizeaza ca te afli intr-un cerc.

Aseaza-te in centrul cercului cu fata catre Est.

Invoca pe rand pe cei patru mari Arhangheli Rafael, Gabriel, Mihail si Uriel, cu voce tare sau in sinea ta si astepti sa te pui la unison cu fiecare dintre ei.

Rosteste urmatoarele cuvinte: “Inaintea mea este Rafael, ingerul de la Est, in spatele meu este Gabriel ingerul de la vest, in dreapta mea este Mihail ingerul de la Sud, in stanga mea Uriel ingerul de la Nord.”

Focalizeaza-te asupra chakrei inimii si vizualizeaza aici Ssteaua lui David (simbol al chakrei inimii si al echilibrului)

Solicita-le mental celor patru Arh. Rafael, Gabriel, Mihail si Uriel sa te ajute, sa te detasezi de trecut, astfel incat sa iti poti construi un “prezent” pozitiv si o viata viitoare. Multumeste-le apoi lasa energiile sa se dizolve.

 

 

 

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Un comentariu la „Cercul Angelic sacru pentru eliberarea de trecut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!