Armonizarea relatiilor cu ajutorul Arh. Chamuel

Arhanghelul Chamuel si ingerii iubirii te ajuta sa iti reinoiesti si sa iti imbunatatesti relatiile cu alte persoane prin trezirea chakrei inimii. Acest lucru se realizeaza prin Raza Roz, care reprezinta capacitatea noastra de a iubi si de a ne revarsa afectiunea asupra altor persoane, de a darui si de a primi iubire neconditionat.

Arhanghelul Chamuel ne ajuta pe toti  in relatiile noastre, indeosebi dealungul momentelor noastre dificile, cum ar fi: divortul, pierderea unei persoane dragi, pierderea serviciului etc.

Armonizarea relatiilor cu ajutorul Arh. Chamuel

Ce trebuie sa faci pentru armonizarea relatiilor?

Aseaza-te pe un scaun confortabil, asiguta-te ca nu esti deranjat de nimeni si nimic o vreme. Creaza-ti o atmosfera placuta in camera: poti aprinde o lumanare, un betisor parfumat, sa pui o muzica, sa pui un ulei esential care iti place intr-o lampa de aromaterapie etc.

Invoca-l pe Arh. Chamuel si roaga-l sa iti trimita doua sfere alcatuite din frumoasa sa energie roz, care vindeca inima

Pastreaza o sfera pentru tine si trimite-o pe cealalta persoanei cu care doresti sa cultivi o relatie armonioasa si plina de iubire, inclusiv pentru reinoirea, imbunatatirea sau intarirea unei relatii existente.

Tine intre palme propria sfera si contempl-o cu ochii mintii. Aceasta te va ajuta sa te percepi mai clar pe tine insuti. Nu o privi numai cu mintea ci si cu inima.

Foloseste sferele de lumina roz ale Arh. Chamuel ori de cate ori te afli intr-o stare agresiva, amenintatoare sau care contine o energie conflictuala. Roaga-l pe Arh. Chamuel sa inconjoare cu ea pe toti cei implicati. Astfel, vei  contribui la reducerea tensiunilor si la gasirea unei solutii pasnice.

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Un comentariu la „Armonizarea relatiilor cu ajutorul Arh. Chamuel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!