Cum se dezleaga cununiile si ce trebuie sa faci ?

Cum se dezleaga cununiile si ce trebuie sa faci ?

In unele cazuri se dezleaga usor si in altele foarte greu. Primul lucru pe care trebuie sa-l faca oricine indiferent de gravitatea situatiei este post o saptamana dupa care spovedanie generala, adica marturisirea tuturor pacatelor de la varsta de 7 ani, Sf. Impartasanie si Taina Sf. Maslu. Prin aceste sfinte taine te intaresti cu harul lui Dumnezeu, har curatitor si intaritor. Apoi zilnic iei un pahar de aghiazma in care pui 9 picaturi de untdelemn sfintit de la Sf. Maslu dupa ce ai facut 40 de metanii.

Apoi, potrivit cu greutatea situatiei duhovnicul randuieste zile de post negru: Lunea pentru fiica sau fiu si vinerea pentru mama fetei sau a baiatului. Adică copii tin ziua de luni rugandu-se pentru casatorie si soarta buna, iar mama copiilor tine ziua de vineri ajutandu-i pe tineri si rugandu-se pentru destrămarea vrajilor si a descantecelor si orice fel de legatura draceasca.

Postul negru pentru ziua de luni va fi insotit si de 40 metanii, 7 lumanari aprinse si ca rugaciune „Acatistul Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil”. Postul negru de vineri tinut de mama va fi insotit de 40 de metanii, 9 lumanari aprinse (in numele celor 9 cete ceresti pe care le chemi in ajutor in lupta cu vrajmasii) si ca rugaciune: „Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos”..

In acest timp se platesc pentru un an de zile pomelnice pentru vii si morti la Manastirile unde se face zilnic Sf.Liturghie, pentru a fi pomeniti cei din casa zilnic. Sf. Liturghie este cea mai inalta rugaciune si cea mai puternica. De aceea atat tinerii cst si parintii nu trebuie sa lipseasca niciodata de la Sf. Liturghie in duminici si sarbatori.

Cei ce alearga la preot pentru dezlegarea de cununie si asculta de preot dobandesc nu numai dezlegarea de cununie si soarta cea buna in viata ci si plata mucenicului si mantuire. Cei ce alearga la vrajitori pentru a se dezlega de vrăji acestia se leaga si mai tare, chiar daca li se pare ca au reusit si s-au dezlegat si au rezolvat problema pe care o aveau.

Intotdeauna cand alergi la vrajitori pentru a scapa de boala care ti-a venit prin vraji, a scapa de descantece, a te dezlega de farmece si descantece pierzi sufletul. Diavolul nu te ajuta niciodata fara sa aibă ceva de castigat. Bunul cel mai de pret pentru el este sufletul tau.

Deci, pe diavolul care ti-a adus necazul in loc sa-l alungi si sa-i faci fara putere facerile lui de rau, te duci la el sa-l rogi sa-ti ia necazul care ti l-a dat. Pentru ca ai alergat la el si l-ai rugat iti ia necazul dar, pentru aceasta iti ia si sufletul. Rugamintea ta fata de el, la sfarsitul vietii tale va fi ca un contract pentru el pentru sufletul tau, pentru care nu vor putea Ingerii sa te apere.

Citeste si “Legarea cununiilor”

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!