Cum sa-ti creezi o protectie rapida cand ai nevoie cu ajutorul unui cristal

Cum sa-ti creezi o protectie rapida cand ai nevoie cu ajutorul unui cristal

Ambra (chihlimbar) nu este propriu zis un cristal, ci este o rasina fosilizata a copacilor. Are o vibratie medie si o conexiune puternica cu Mama Pamant, fiind ideala pentru impamantarea energiilor superioare. Ea are capacitatea de a vindeca si de a purifica, extrage boala din corp si ajuta tesuturile sa se revitalizeze. purifica spatiu, chakrele, absorbind energiile negative si transmutandu-le in forte pozitive care ajuta corpul sa se vindece singur. Mai poate fi folosit si ca un instrument de manifestare ancestral; de folosit cu intentia focusata pentru a-ti atinge scopurile.

Pentru o protective rapida ne folosim de ambra:

  • tinem un cristal de ambra deasupra capului
  • imagineaza-ti ca acesta se topeste si se scurge pe marginea aurei tale, creand astfel un invelis de cristal care te protejeaza

Mai poti purca un cristal de turmalina neagra, de labradorit sau de jasp policrom la gat pentru protective. Pentru o protective avansata poti folosi Aurul Vindecator sau poarta un tantalit prins intr-o spirala.

Un scut psihic te protejeaza de invaziile straine si respinge energiile negative inainte sa te afecteze.

Pentru crearea unui scut protector mai puteti folosi si ale cristale cum ar fi:

Turmalina neagra – are capacitatea de a respinge energiile negative, EMB, radiatiilor, respinge mania, gandurile negative, atacuri psihice. Amplifica vitalitatea fizica, intareste sistemul imunitar. poate fi plasat pe telefon, calculator, tv, si orece alta sursa care emite radiatii, poate fi purtata in buzunar, in colturile casei intre casa si o sursa de radiatii. Turmalina neagra are o vibratie telurica.

Labradoritul – un protector foarte bun impotriva energiilor, atragand totodata puterea spirituala. Este un cristal excelent pentru vindecare, amplifica intuitia si creeaza o interfata ce previne asumarea problemelor. gandurilor si energiilor negative ale altor oameni. Labradoritul are o vibratie inalta.

Tantalitul –  un bun protector intrucat absoarbe energia negativa si pazeste de vampirism psihic si poloare. Blocheaza invazia externa si creaza o retea energetica in jurul corpului, respingand spiritele negative. Elimina efectele atacurilor psihice, ale gandurilor negative, carlige, atasamente, implanturi, convingeri rigide, implanturi in corpul eteric si/sau fizic, confera calauzire din partea fiintelor superioare.

Alte cristale care ofera un scut protector sunt: ambra, lacrima apasului, acvamarinul, cuartul fumuriu, citrinul, hematitul, marcasitul, jasp policrom, shungitul.

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

 

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!