Cum dizolvam vechile tipare cu ajutorul cristalelor?

Cum dizolvam vechile tipare cu ajutorul cristalelor?

Tu sti cum dizolvam vechile tipare cu ajutorul cristalelor?

Inainte de a lucra cu cristalele trebuie mai intai sa le purificati prin spalare sau cel mai usor este prin Invocatia Luminii a lui DaEl Walker spusa de 3 ori la inceputul sedintei  si la sfarsit.

Invocatia Luminii:

“Invoc Lumina cristului Launtric

Sunt un canal curat si perfect

Lumina imi este calauza”

Invocati pentru ajutor Sfanta Treime, Maestri Ascensionati, Arhangheli si Ingeri, Ingerul cristalelor, cristalele eterice, Sinele Superior, Monada.

Stai in picioare cu piciarele usor departate bine sprijinit pe talpi cu un cristal de anandalit de silex sau de Vindecatorul Auriu ori Argintiu intr-un loc linistit unde sa nu te deranjeze nimeni si incepe sa-ti “peri” aura din fata si din spate la o distanta de aproximativ 30 cm de corp.  Daca vei intalni zone in aura care sunt lipicioase sau dureroase tine mai mult timp cristalul in zona respectiva si misca cristalul in forma de spirala invers acelor de ceasornic ca sa scoateti acea energie nedorita din locul respectiv.

Fiti  atenti la ce simtiti cand ajungeti sa curatati chakrele  vietilor anterioare ele aflandu-se din spatele urechilor pana la muchia osoasa de la baza craniului.

Dupa ce ai facut aceasta operatie  aseaza-te confortabil culcat si pune un cristal cum ar fi: anandalit, un auralit 23 sau un ametist pe cel de-al trilea ochi, chakra 6 intre sprancene.

Daca simti intuitiv sau se poate masura cu ansa sau pendulul etc. ca exista problem mostenite din vietile anterioare care trebuiesc eliminate pune un cristal cum ar fi: dumortieritul sau silexul de o parte si de alta a urechilor sau in scobitura de la baza craniului.

Roaga cristalul sa iti dizolve spre binele tau cel mai inalt toate gandurile negative, legamintele facute in alte vieti (de castitate, de saracie, de cilibat etc.) juraminte, contracte care nu iti mai sunt de folos, convingerile limitative, blocaje,  influentele mentale nedorite, programe mentale si tot ceea ce nu iti mai este de folos. Lasa-le sa se dizolve in Lumina si iubire. Nu trebuie sa sti care sunt doar sa ceri ca ele sa fie indepartate si sa te eliberezi de ele si de tot ce nu iti mai este optim benefic pentru tine.

Elibereaza-te de trecut si fii pregatit sa te integrezi in momentul prezent, indiferent ce iti rezerva acesta.

Cand ai treminat multumeste cristalelor pentru ajutorul lor si nu uita sa speli cristalele si sa le purifici.

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!