Activeaza-ti chakrele superioare cu ajutorul cristalelor

Activeaza-ti chakrele superioare cu ajutorul cristalelor

Activeaza-ti chakrele superioare cu ajutorul cristalelor

Deschiderea chakrelor superioara este lenta si nu este bine sa grabim/fortam procesul.

Pentru acest proces ai nevoie de urmatoarele cristale: damburit sau cuart roz; preselit

Cristalele inainte de folosirea lor se purifica, se activeaza. Acest procedeu este recomandat a se face dupa o curatare profunda, indepartarea blocajelor, se recomanda mai intai sa echilibrati chakrele si abia dupa aceea sa incepeti activarea chakrelor superioare.

 • Pune un cristal de damburit / cuart roz deasupra chakrei superioara a inimii  si lasa-l acolo timp de 2-5 min. Aceasta chakra poate fi lasata deschisa.
 • Plaseaza cristalul  cu care ai activat chakra superioara a inimii pe chakra semintei inimii de la baza pieptului. Constientizeaza fluxul iubirii neconditionate care inunda chakra si apoi intreaga ta fiinta. Aceasta chakra poate fi lasata deschisa.
 • Plaseaza o piata albastra preselit sau silexul pe soma chakra. Deschide aceasta chakra daca doresti sa faci o calatorie intr-o alta dimensiune, daca nu las-o inchisa ca sa ramai in corpul tau fizic.
 • Pune un cristal de vibratie inalta cum ar fi anandalitul, azeztulitul, mayanitul-curcubeu sau selenit pe steaua sufletului, care face legatura cu sufletul si Sinele tau Suprem. Invoca-ti Sinele Suprem si roaga-l sa pazeasca cu grija acest portal. Inchide chakra daca nu o folosesti pentru proiectii sau calauzire.
 • Inainte de a-ti deschide Portalul Stelar  invoca-ti ingerul pazitor sau o alta fiinta protectoare. Pune un cristal de anandalit, un cuart Nirvana, un mayanit-curcubeu, un selenit sau un cuart trigonic pe aceasta chakra pentru a deschide un portal. La incheierea calatoriei inchide portalul si chakra.
 • Pune un cristal anandalit in adancitura de la baza craniului pentru a-ti activa chakra Alta Major.
 • Nu uita sa-ti inchizi chakrele la final.

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

 

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

2 comentarii la „Activeaza-ti chakrele superioare cu ajutorul cristalelor

 • Buna ziua,

  Caut de ceva timp cristale cu vibrații mai înalte. In articol am citit ca recomandați cristal de anandalit, cuart Nirvana, mayanit-curcubeu, selenit si cuart trigonic. Știți cumva și de unde le pot cumpara?

  Mulțumesc mult

  • Buna ziua,
   cristale de vibratie inalta si rare am cumparat de la cristale celeste. Dar de cand am primit initierea reiki pe energia cristalelor eterice nu mai am nevoie de cristale fizice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!