Algoritm de curatare a ADN-ului

Algoritm de curatare a ADN-ului

Algoritm de curatare a ADN-ului

Acest algoritm este cel mai bine sa fie facut cand Luna este in descrestere intr-o zi de luni la ora planetara a lunii (o aflati prin aplicatia gratuita de pe telefon ora planetara). Cu o cruce de lumina formata din 9 lumanari, cu fata catre est. 9 este o cifra care transforma, schimba ceva.

Inainte de a citi algoritmul spunde de 3 ori mantra O KA’U OLELO KO’U MANA! Cuvantul meu este puterea mea. Aceasta mantra va da putere a ceea ce spui prin acest algoritm si el va avea putere mai mare de schimbare.

Algoritm de curatare a ADN-ului

Rup, distrug, dezintegrez și elimin,  orice negativitate pe care o aduc stabilita din arborele genealogic al Tatalui si al Mamei mele, de la prima generatie care si-a format familiile pana la mostenirea pe care am primit-o de la ei îin aceasta viata.
Elimin  orice blestem care a cazut atat asupra descendentilor, cat si asupra persoanei mele: minciuni, suferinta, durere, singuratate, traume ale cuplurilor, vicii de tot felul: droguri, sex, alcool, jocuri de noroc, pofta, obezitate, excese datorate anxietatii, mizerie, frici, sclavie sau dependenta de munca, nefericire, tragedii, stima de sine scazuta sau lipsa de stima de sine, depresie, egoism, despotism, boli mostenite de tot felul, fobii, depravare de orice fel, alterari pentru a trai o viata normala si o viata de casatorie armonioasa, rebeliune fata de familie, abuz, umilinta, lipsa de iubire, sacrificii spirituale si fizice, dependente de conflicte, solidaritate sufleteasca cu unii dintre ei, accidente, dogme religioase gresite, etc.
Elimin  orice spirit competitiv negativ care genereaza invidie, ura, resentimente fata de ceilalti, elimin si arunc toate daunele spirituale produse de resentimente, respingeri si regrete, eliberez saracia mentala si fizica care mi-a fost generata sau mostenita traind in viata asta si alte vieti.
Sterg orice memorie nociva din memoria mea celulara care este gravata in subconstientul meu de la prima mea reincarnare pe planul pamantesc pana in prezent, care este negativa, traumatica, sterg orice program de teroare, panica, frica sau teama daunatoare, problematica, distructiva, care genereaza memorie constienta in aceasta viata.
Scot, toate acestea din ADN-ul meu.
Decret si recunosc un  sistem de sanatate perefect, iubire, abundenta, prosperitate, seninatate, incredere, fericire conform legilor.
 ASA ESTE, ACUM SI INTOTDEAUNA !
5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!