9 Ingeri pe care sa-i chemi zilnic in ajutor

9 Ingeri pe care sa-i chemi zilnic in ajutor, o echipa minunata care sunt gata in orice moment sa-ti sara in ajutor atunci cand ii chemi. Ei sunt foarte bucurosi sa te ajute, serviciile lor sunt gratuite si te poti baza pe ei 24 de ore din 24 de ore.

9 Ingeri pe care sa-i chemi zilnic in ajutor

9 Ingeri pe care sa-i chemi zilnic in ajutor

  1. Ingerul Milei. Cere-i ajutorul atunci cand treci printr-o perioada intunecata a vietii tale. Este unul dintre cei mai puternici Ingeri pe care ii poti accesa.
  2. Ingerul Credintei. Ii poti cere ajutorul in orice. Dacă o vei face zilnic te va ajuta sa elimi orice indoiala si sa iti consolidezi increderea in tine
  3. Ingerul Increderii. Cere-i ajutorul atunci cand te simti tradata si vrei sa iti revii.
  4. Ingerul Vindecarii. Asa cum o spune si numele sau, te poate ajuta atunci cand te confrunti cu probleme de sanatate. Ii poti cere ajutorrul chiar si in numele unei personae dragi care are nevoie de vindecare.
  5. Ingerul Regasirii. Acest Inger te poate ajuta sa iti recapeti forta si bucuria de viata dupa o pierdere sau o trauma emotionala. De asemenea, te va ajuta sa gasesti rezolvare la probleme adanci si vechi.
  6. Ingerul Eliberarii. Acest Inger le este de ajutor tuturor celor care trec prin incercari precum procese in instanta sau concedieri. Ajuta la eliberarea sufletului din inchisoarea fricii si a maniei precum si sa isi revina dupa o dezamagire.
  7. Ingerul Soarelui. Invoca acest Inger cand stai la soare pentru ca celule corpului tau sa se deschida si sa primeasca in totalitate puterea vidnecatoare a razelor solare.
  8. Ingerul Luminii. Invoca acest Inger pentru a te scalda in Lumina regeneratoare a Creatorului. Acest Inger este mai puternic decat orice lumina existenta pe Pamant si chiar decat lumina Soarelui.
  9. Ingerul Apei. Poti ruga acest Inger sa schimbe vibratia apei cu care te speli pentru a-i spori proprietatile de curatare, impamantare si hranitoare dar si pentru a spori procesul de vindecare a unei rani.
4.5/5 - (4 votes)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!