Ce mantra sa spui in fiecare zi a saptamanii

Ce sunt Mantrele ?

Conform explicatiilor din dictionar, o mantra este acea formula careia in unele practici si religii orientale (cum ar fi yoga, budism, hinduism, tantrism) i se atribuie o valoare educativa, cvasimagica, folosita de cele mai multe ori in cadrul meditatiei.

Exista o frecventa vibrationala care corespunde oricarui lucru din acest Univers. Fericirea si intristarea, bucuria si regretul sunt frecvente vibrationale ale mintii. Atunci cand rostim o mantra, alegem sa invocam puterea pozitiva a silabelor rostite. Fie ca este o mantra pentru prosperitate, pentru linistirea mintii, pentru sporirea intuitiei ori folosita in orice alt scop, scandand mantra cu pricina setam undele vibrationale astfel incat sa obtinem efectele dorite. Nu are importanta daca cunoastem sau nu intelesul sunetelor rostite.

In timpul rostirii unei mantre, in organism se produc frecvente vibrationale specifice. Aceasta iti schimba frecventa vibrationala, dar si starea de spirit.

Un alt lucru important care se petrece atunci cand rostesti o mantra consta in declansarea unor reactii de natura chimica in creier si in corp. Pe cerul gurii fiecaruia dintre noi se regaesc 84 de puncte energetice asociate cu glandele si organele din organism. De fiecare data cand rostim o mantra, apasam cu limba anumite puncte, intr-un ritm anume, activand organele si glande ce care corespund punctelor respective.

Mantrele se rostesc de 108 ori, acest numar este un numar sacru cu puteri transformationale. Indicat este ca mantrele sa fie rostite/incantate la ora 9 dimineata sau 21, daca nu macar la o ora fixa pe care ti-o alegi singur.

Mantrele fiecare zi a saptamanii

Mantrele fiecare zi a saptamanii

Mantra pentru ziua de luni:

Devin din ce in ce mai atenta la sentimentele mele pe zi ce trece. Aleg să fiu sincera si sa spun ce am pe suflet. Aleg sa arat bunatate oamenilor din jurul meu. Aleg sa fiu eu insami.

Mantra pentru ziua de marti:

Ma iubesc asa cum sunt. Traiesc viata pe care Universul a ales-o pentru mine. Ma folosesc de toate talentele mele, de tot ceea ce stiu si pot sa fac. Am incredere in mine.

Mantra pentru ziua de miercuri:

Siu ca Universul are un plan bine stabilit pentru mine. Nu mai lupt impotriva lui, ci aleg sa fac un pas in spate si sa ii permit sa ma indrume in directia pe care el o considera potrivita pentru fericirea mea. Am incredere in Dumnezeu si in viitorul meu.

Mantra pentru ziua de joi:

Sunt o persoana flexibila. Fiecare moment imi ofera o experienta frumoasa si noi oportunitati de a deveni mai mult decat ceea ce sunt.

Mantra pentru ziua de vineri:

Sunt fericita in lumea mea. Vad zambete la fiecare pas, vad oameni frumosi, vad iubire. Totul este bine in lumea mea.

Mantra pentru ziua de sambata:

Merit sa fiu inconjurata de oamenii potriviti in viata mea. Aleg sa imi impartasesc sentimentele cu cei din jurul meu pentru ca stiu ca ei ma accepta asa cum sunt.

Mantra pentru ziua de duminica:

Umplu incaperile cu vibratia iubirii mele, astfel incat toti care patrund aici, chiar și eu, vom simti aceasta iubire si vom fi protejati de ea.

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Mantre . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!