Purificarea angelica a casei tale

Purificarea angelica a casei

Ingerii sunt fiinte de lumina pura, pline de iubire, iar energia lor are o frecventa de vibratie foarte inalta. Ei sunt capabili sa ilumineze chiar si cele mai intunecate situatii sau locuri. Invita-i la tine acasa, si roaga-i sa iti purifice simultan toate camerele. In acest scop, lucreaza cu Arh. Mihail si Metatron. Arh. Mihail intervine in forta, sublimand energia negativa, iar Metatron reinstaureaza echilibrul in casa folosind simboluri sacre.

Aspiratorul Arh. Mihail este o metoda extrem de eficienta pentru eliminarea negativitatii. Mihail elimina atacurile si blocajele psihice prin folosirea unui tub eteric de aspirator, asemanator unui aspirator de facut curat. Roaga-l sa iti aspire corpul, aura si casa, iar el va elimina energiile negative din aceasta. Tubul sau poate aspira de asemenea teama.

Echipa Compasiunii – un grup de ingeri mai mici care colaboreaza cu Arh. Mihail in munca sa de purificare. Ei transmuta energiile inferioare in vibratii mai inalte si confera o stare de iubire si pace. invoca-i si pe acestia.

Mai jos ai o serie de invocari, te rog sa alegi varianta/variantele care ti se potrivesc si cu care rezonezi. Adapteaza-le nevoii tale.

Algoritmi de purificare a casei tale

“Preaiubite Arh. Mihail, te rog sa vii la mine si sa imi aspiri (corpul, casa, biroul, cabinetul, etc.). Aspira energia inferioara a fricii. Elimina intunericul si trezeste lumina spirituala. Te rog, elimina orice urma de negativitate din viata mea, lasand in urma numai iubire. Multumesc!”

Vizualizati cu ochii mintii cum Mihail elimina toate energiile negative din locul indicat, reveladu-ti astfel frumusetea luminii tale divine. Cere-i sa iti amplifice sau sa iti reduca viteza de aspiratie a temerilor tale (in functie de cat de confortabil te simti). Ii poti cere sa iti aspire aceste temeri la viteza mica, medie, mare si foarte mare. Continua sa lucrezi cu el pana cand simti ca orice teama ti-a disparut complet.

“Arh. Mihail, te rog, transmite-mi lumina pura si plina de iubire a lui Dumnezeu in ( corpul, casa, biroul meu etc.). Te rog, protejeaza-ma de energiile inferioare si reaminteste-mi sa te invoc pentru a ma calauzi si pentru a ma sprijini. Iti multumesc.”

“Preaiubitii mei Ingeri, va rog sa ma binecuvantati cu prezenta voastra celesta. Impregnati-mi casa cu lumina voastra purificatoare si eliminati orice urma de intuneric din ea. Imi doresc ca toti cei care locuiesc in aceasta casa sa simta purificarea realizata de voi. Ma rog ca toti vizitatorii care intra in casa mea sa se simta echilibrati si sa se puna la unison cu vibratia iubirii divine.

” Preaiubite Arh. Metatron, iti invoc ajutorul si gratia. Te rog sa impregnezi zidurile acestei case cu simbolurile tale sacre, astfel incat acestea sa aduca mai mult echilibru si pace celor care locuiesc aici sau care ne viziteaza. Va multumesc, preaiubitii mei Ingeri, pentru ca ma ajutati sa creez un spatiu sacru in aceasta casa.”

Vei constata ca in ulele camere stau ceva mai mult decat in altele, ceea ce inseamna ca acestea sunt impregnate cu mai multa energie negativa, acumulata de-a lungul anilor sau in ultimul timp. Asta ar trebui sa-ti dea de gandit, ce faci tu si membrii familiei tale in acea camera? Obisnuiti sa va certati in acea camera etc.

IN FINAL, SAVUREAZA NOUA ENERGIE DIN CASA TA, DE DATA ACEASTA PERFECT ECHILIBRATA.

5/5 - (2 votes)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!