VINDECAREA SPIRITUALA A AFECTIUNILOR SANILOR

Vindecarea spirituala a afectiunilor sanilor

Vindecarea spirituala a afectiunilor sanilor

Sanii sunt organele care adapostesc glandele mamare, responsabile de secretia laptelui. Sanii sunt o parte a corpului strans legata de functia materna, de copii, de familie, sot sau lumea exterioara in general.

O problema la sani reprezinta o stare de nesiguranta traita fata de teama de a nu hrani sau proteja cum trebuie ceea ce crestem. Persoana afectata este genul de persoana care se forteaza pentru a avea o imagine materna, pentru a fi un parinte bun.

O problema poate, de asemeni,  semnifica faptul ca, persoana afectata este prea exigenta cu ea insasi. Pentru o persoana care foloseste mana dreapta mai mult, sanul drept are o legatura directa cu partenerul sau familia sau alte persoane apropiate de sex masculin. Sanul stang, are legatura cu copii ei, persoane de sex feminin, chiar si cu copilul sau interior.

Traind o problema in relatie cu functiea ta materna, primesti un mesaj conform caruia, este nevoie sa faci un proces de iertare fata de propria ta mama.  In functie de ce san este vorba vei sti daca procesul de iertare trebuie facut cu un barbat sau cu o femeie.

Problemele la sani ne comunica lipsa iubirii, fie pentru propria persoana, copii, parinti, sot sau alte persoane din exterior. Ura, neiertarea unei persoane poate duce in timp la cancer.

Chacra inimii este responsabila cu buna functionare a sanilor. Daca aceasta chakra este murdara, blocata sau nu functioneaza corect atunci pot apare probleme la sani.

Cauzele spirituale care stau la baza problemelor sanilor sunt:

 • atitudine materna exagerata
 • refuzul de a-si hrani propria fiinta
 • inabusirea dorintei de a-si manifesta afectivitatea
 • persoana afecatata ii protejeaza excesiv pe ceilalti,sufocandu-i, nu-i lasa sa actioneze dupa cum doresc, le gestioneaza fiecare gest
 • este dominatoare
 • vrea sa faca bine cu forta, considera ca stie ce e mai bine pentru ceilalti

AFIRMATII VINDECATOARE

 • Sunt importanta, contez.
 • Acum am grija de mine si ma hranesc cu iubire si bucurie.
 • Ii las pe toti ceilalti liberi sa fie asa cum doresc si suntem cu totii liberi si in      deplina siguranta.
 • Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.
 • Putem apela la: arhanghelii Rafael, Mihail, Gabriel, Ingerii Iertarii, Ingerii sanatatii, Ingerii impacarii.

PLANTE MEDICINALE; talpa gastii, ciubotica cucului, paducel, cretisoara, tei, soc, rozmarin, busuioc ,anason, chimen, sanziee.

RUGACIUNE VINDECATOARE:

Arhanghel Rafael,te rog sa ma ajuti sa invat sa ma iubesc si sa imi hranesc fiinta cu iubire si bucurie. Ajuta-ma sa invat sa-i las pe ceilalti sa isi traiasca viata dupa propria notiune de fericire. Ajuta-ma sa-mi redobandesc puterea feminina.

4.9/5 - (27 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!