Cum activam energiile pozitive de la intrarea casei?

Cum activam energiile pozitive de la intrarea casei?

Activarea energiei de la intrarea casei

Ganditi-va la usa de intrare ca la gura casei. Este locul in care casa primeste consumul de energie, indiferent daca e pozitiv sau negativ. Regulile Feng Shui presupun ca energia pozitiva care patrunde prin usa casei creeaza o atmosfera confortabila pentru locuitori.

Cu alte cuvinte, usa de intrare este cea care atrage prima atentia atunci cand plecati si intrati in casa. Functioneaza putin ca o prima impresie si are impact asupra mentalitatii, a dispozitiei si a atitudinii asupra modului in care incepeti ziua si cum va simtiți cand ajungeti acasa.

Daca usa casei tale este orientata spre Sud, asigura-te ca este bine iluminata, iar lumina cade direct pe usa, ori aseaza un Copac al dorintelor cu 6 pasari si mangusta in lateralul usii pentru a activa energiile pozitive.

Atunci cand usa ta este orientata catre Est sau Sud-Est, aseaza un remediu cu apa in apropierea ei. Este recomandat ca apa sa fie in partea stanga a usii, atunci cand privesti din casa spre exterior. Aseaza o Fantana de apa in acest spatiu, ea va multiplica norocul si va atrage energii de prosperitate.

Orice usa principala orientata catre Vest sau Nord-Vest ar trebui sa aiba in vecinatate o pereche de Caini Fu. Cunoscuti ca si protectorii impotriva influentelor raului, Cainii Fu sunt amplasati in ziua de azi in fata bancilor, restaurantelor, mall-urilor si hotelurilor pentru protectie impotriva persoanelor rau intentionate.

Daca usa principala a casei tale este orientata spre Nord-Est sau Sud-Vest, aseaza un clopotel albastru cu 8 lacrimi din cristal in apropierea ei. Cristalele si zgomotele clopoteilor vor atrage energie pozitiva Chi pentru locuitorii casei.

5 Sfaturi Feng Shui pentru activarea energiei de la intrarea casei

1. Este recomandat ca usa principala a casei tale sa fie dintr-un material solid, evita usile de sticla sau plastic.
2. Usile formate din doua parti sunt de asemenea recomandate. In cazul in care cele doua parti sunt asimetrice, asigura-te ca partea care se deschide cel mai des este cea mai mare.
3. Intrarea principala trebuie sa faca trecere catre un spatiu deschis. De exemplu, intrarile principale care dau intr-o gradina sau camp beneficiaza din plin de energii pozitive.
4. Asigura-te ca elementele de mobilier sau décor din fata intrarii principale nu blocheaza usa. Obstacolele fizice pot reprezenta de cele mai multe ori si obstacole in viata, impiedicandu-te sa te bucuri de succesul si bunastarea de care ar trebui sa ai parte.
5. Este de evitat ca usa principala sa fie orientata catre un perete cu oglinda intrucat oglinda va reflecta la exterior norocul si energiile pozitive care incearca sa iti intre in casa.

4.7/5 - (7 votes)
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!