Tehnica paharului de apa pentru indeplinirea unei dorinte

Tehnica paharului de apa pentru indeplinirea unei dorinte

Tehnica paharului de apa pentru indeplinirea unei dorinte

Apa este un lichid special, cu un inalt grad de organizare si care “COPIAZA” informatia oricarei substante cu care vine in contact. Apa este matricea vietii; in absenta ei NU EXISTA VIATA. Corpun uman are 70% apa.
Apa este puternic organizata iar pe masura ce aceasta CAPTEAZA informatiile din mediul inconjurator, isi schimba nivelul de structurare.
Datorita marii capacitati a apei de a PRELUA informatii si energie din mediul inconjurator, ar trebui sa acordam o mai mare atentie atunci cand suntem in preajma apei.
Apa este ca un memory stick care memoreaza si stocheaza tot ce aude, ce vede, ce simte in preajma ei.
Putem sa ne folosim de  aceste capacitati miraculoase ale apei de a capta, de a copia, de a prelua informatile si emotiile din jurul ei pentru a aduce ceea ce ne dorim  in viata noastra.

Tehnica paharului de apa pentru indeplinirea unei dorinte

O tehnica simpla pentru indeplinirea dorintelor noastre este aceea a paharului de apa.
Aceasta tehnica simpla se poate face cu apa de la robinet, plata etc. Este o tenica care da rezultate foarte rapid. Daca aveni nevoie de ceva urgent o puteti folosi cu incredere.

Exercitiul 1

Trebuie ca dorinta dvs. sa fie clara, precisa, cunatificabila. Nu trebuie sa folositi cuvintele: vreau, nevoie, nu, datorie, lipsa, dar, a incerca, de ce,  etc.  De fapt aceste cuvinte trebuie eliminate total din vocabularul nostru.

Luati un pahar curat cu apa si o foaie de hartie. Scrieti-va dorinta cu un stilou (formulati-o la timpul prezent).

Asezati foaiea de hartie cu dorinta sub paharul cu apa. Aduceti palmele impreuna si freca-le una de cealalta cateva minute pentru a le activa. Veti simti in palme o caldura, furnicaturi.

Creati o minge puternica de energie intre palme. Vizualizati-o cu ochii mintii. Rotiti-va „bila energetica” de jur imprejurul paharului cu apa.

Asezati-va palmele de-o parte si de alta a  paharului cu apa, dar nu il atingeti. Repetati in minte  dorinta scrisa pe foaie sau cititi-o. Transferati energia dorintei prin intentie in apa.

Bea apa. Efectuati ritualul dimineata la trezire sau seara.

Exercitiul 2

Acest ritual este pentru cei care au initieri reiki. Luati un pahar cu apa si desenati energetic cu Lumina deasupra apei simboluri reiki spre ex. pentru prosperitate, bani, succes, vanzari, etc. sau pentru vindecare, curatare si purificare. Poti spune verbal dorinta ta sau poti sa o scri pe o foaie de hartie si sa o lui cateva secunde sub paharul cu apa. Dupa aceea poti bea apa.

Poti desena siboluri din sisteme pentru slabit spre ex.

Puteti desena deasupra paharului cu apa rune, telesme, litere ebraice, litere enochiene, simbolul crucii, si tot ce sti tu care tine de dorinta pe care vrei sa o indeplinesti.

Citeste si Apa – un miracol lasat omului de Dumnezeu

2.7/5 - (4 votes)

5 comentarii la „Tehnica paharului de apa pentru indeplinirea unei dorinte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!