Menta un atractor excelent pentru bani, sanatate, relatii

Menta un atractor excelent pentru bani, sanatate, relatii

Menta atractor pentru bani, sanatate, relatii

Menta este o planta care este folosita din timpuri stravechi pentru a atrage banii, pentru a imbunatati o relatie sau pentru a gasi partenerul potrivit.

Menta este o sursa bogata de vitamina A, C, fier, cupru, magneziu, potasiu, calciu, Omega 3, acizi grasi si vitamina B2. Inhalarea aromei uleiurilor esentiale din planta  ofera beneficii pentru sanatate, inclusiv imbunatatirea functiei creierului, imbunatateste memoria.

Poate alunga migrenele, stresul si starile de anxietate. Ca si propietati menta este: Antifermentativ; Anticancerigen; Antiinflamatoar; Astringent Antiseptic; Analgezic; Cicatrizant; Dezinfectant; Spasmolitic; Sedativ; Decongestionant; Expectorant.

Menta atractor pentru bani, sanatate, relatii

Pentru a atrage banii puteti folosi atat frunze proaspete de menta cat si ulei esential de menta. Ce aveti de facut ca sa atrageti banii este sa ungeti captusala la portofel cu ulei esential de menta sau sa puneti o frunza de menta in portofel in locul unde tineti bancnotele.

Ia cateva picaturi de ulei de menta sau cateva frunze de menta si strivitile intre palme. Astfel manile vor atrage bogatia, o suma mare de bani.

Daca vrei sa atragi partenerul ideal fa baie cat mai des cu frunze de menta sau ulei esential de menta, rozmarin si lavanda in cantitati egale pe care sa le amesteci cu bicarbonat inainte de a le pune in cada. Pentru a imbunatati o relatie de cuplu pastreaza in casa un ghiveci sau cateva frunze de menta sau pui cateva picaturi de ulei de menta in aparatul de aromaterapie. Astfel vei tine invidile si rautatile departe de familia ta.

Daca vrei sa afli raspuns la o intrebare, daca te framanta ceva atunci pune cateva frunze de menta sub perna.

Daca veti manca o frunza de menta inainte de un eveniment important (interviu, examen, intalnire de afaceri etc.) iti va da incredere in tine si norocul va fi de partea ta.

Uleiul esential de menta il puteti folosi pentru a va curata casa de energi negative si sa aduceti bucuria, armonia in casa voastra. Puteti folosi ulei esential sau ceai de menta pe care sa-l pulverizati prin casa.

4.7/5 - (7 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!