Tehnica de respiratie pentru obezitate   

 

Tehnica de respiratie pentru obezitate

 

Tehnica de respiratie pentru obezitate

Obezitatea a devenit una dintre gravele probleme ale umanitatii. Diferitele cauze, alimentatia cu „hrana“ modificata genetic (de exemplu, carnea de vita, porc sau cunoscutii pui, toate pline cu hormoni de crestere si nu numai!), sedentarismul noii societati tehnologice si nu in ultimul rand, stresul – criminalul tacut, au dus umanitatea la obezitate si boli conexe.

Diete epuizante, de multe ori fara prea mari efecte, tratamente medicamentoase care nu fac decat sa ne distruga ficatul, rinichii si trupul, remedii care in cel mai bun caz nu dau decat rezultate temporare… toate nu fac decat sa ne amplifice chinul si chiar si depresia.

Va daruiesc aici o tehnica extrem de simpla venita din timpuri vechi, foarte vechi si poate mai pline de sanatate. Eu o numesc „Tehnica Minune“.

Aceasta tehnica ajuta la reducerea greutatii chiar si cu 4 kilograme intr-o perioada de doua luni de zile.

Tehnica:
Respiratia trebuie sa se facă abdominal, deci facem o respiratie profunda. Inspirati nazal si abdominal.

Tineti-va respiratia timp de 30 de secunde si apoi eliminati jetul de aer din plamani cu putere.

Exercitiul de respiratie se face si de csteva ori pe zi.

Este evident, ca, pentru inceput, multi nu vor reusi sa facă o retentie a aerului in plamani atat de lunga, dar, in scurt timp, se poate ajunge cu usurinta la o retinere de 30 de secunde.

Aceasta tehnica satureaza celulele cu oxigen, marindu-se astfel viteza proceselor de oxidare, creste cantiatea de energie din corp, se imbunatateste functionarea sistemului endocrin, a sistemului cardiac etc. Ducand in final la pierderea excesului de greutate.

Daca in paralel cu executarea acestei tehnici de respiratie, se ajusteaza (se micsoreaza) si cantitatea de alimente, daca se lucreaza si la compatibilitatea alimentelor folosite in dieta, succesul este de-a dreptul incredibil.

Ca efect secundar: aceasta tehnica de respiratie se poate face si in situatii critice de frig, ger, intrucat are si un efect de incalzire a organismului.

Este de preferat ca tehnica sa nu se faca inainte de culcare, intrucat corpul se energizeaza prea mult si exista riscul de a deveni destul de activ pe timpul noptii, adica de a avea insomnie.

Să va fie cu folos!

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!