Sfantul Cuvios Antonie de la Schitul Iezeru din Valcea, grabnic ajutator in probleme financiare

Sfantul Antonie de la Iezaru Valcea

Sfantul Antonie de la Iezaru Valcea

Sfantul Cuvios Antonie de la Schitul Iezeru din Valce grabnic ajutator in probleme finaciare, te ajuta sa-ti intemeiezi o familie, facator de minuni. Il praznuim pe data de 23 Noiembrie. Cu acest sfant minunat putem lucra in fiecare joi. Ii putem aprinde o lumanare si sa-i citim acatistul sau sa-l ascultam si el ne va rasplati cu amplificarea fluxului financiar, al abundentei.

Sfintele sale moaste, care se afla in Biserica Schitului Iezer si la Schitul Darvari din Bucuresti, sunt grabnic ajutatoare si facatoare de minuni, te ajuta sa-ti intemeiezi o familie.

RUGACIUNEA Sfantul Antonie de la Iezaru Valcea

Iti multumim, Doamne Iisuse Hristoase, ca ne-ai daruit pe Parintele nostru Antonie de la Iezer, ca sa ne fie mijlocitor si ajutator in neputintele noastre. Daca nu am avea pe sfintii tai rugatori, ce ne-am face noi ?…
Sfinte Parinte Antonie, toata viata ta ai inchinat-o iubirii de Dumnezeu. Coboara o picatura de iubire si pentru noi. Suntem rai si cu pacate de moarte, dar nu deznadajduim de mantuirea noastra, alergand si la sprijinul tau.
Roaga-te, Sfinte Parinte, noul Antonie si pentru noi, impreuna cu Preacurata Nascatoare de Dumnezeu, Mijlocitoarea lumii catre Hristos, AMIN.

4.7/5 - (9 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!