Scurgerile de Energie prin conflicte

Scurgerile de energie prin conflicte, este cea mai frecventa modalitate de a ne secatui de energie. Certurile au un rol de hrana energetica negativa. Prin simplu fapt de a va certa, pierderea de energie este foarte mare, iar locul ei este luat de vibratiile ce se creaza in timpul discutiilor contradictorii, adica, tipete, furie, acuzatii, vinovatii etc. Efectele acestei energii, la nivel subtil, poate crea afectiuni grave, ce vor aparea gradat, in evolutia bolilor, daca nu sunt depistate la timp. Dar puteti alege sa fie armonie, iubire si liniste in casa. Depinde de voi ce energie alegeti sa cultivati in cadrul familiei.

Fie ca mergeti la cumparaturi, la tribunal sau spital, sa luati masa in oras, mergeti in mijloacele de transport in comun sau sa rezolvati anumite treburi cotidiene, sunteti expusi energetic, campurile si frecventele tuturor celor pe care ii intalniti interactioneaza cu campurile voastre. Astfel, captati din energia lor negativa, murdarindu-va campurile / aura. De aceea este bine la iesirea din casa sa va faceti una din multiplele tehnici de protectie. Daca nu stiti nici o tehnica atunci puteti sa va inchinati cand iesiti pe usa, si astfel activati o protectie pe intreaga zi.
Daca va certati in casa, la birou, energia respectiva se impregneaza in peretii casei repectiv a biroulu, in mobila. Cand intrati intr-o casa sau birou puteti simti aceea energie, este o energie grea, apasatoare, iti doresti sa pleci cat mai repede de acolo, parca nu ai aer.

Scurgerile de energie prin conflicte

Atunci cand facem o operatie, mergem la dentist etc. ni sunt taiate camurile, iar prin aceste sparuri pot patrunde energii negative, entitati nebenefice. Pe langa protectia zilnica pe care trebuie sa ne-o facem mai trebuie sa ne curatam tot ceea ce mancam si bem, fie prin simboluri Reiki daca suntem initiati fie asa cum a spus parintele Arsenie Boca Binecuvantam in numele Tatalui, al Fiului si al Sf. Duh si facem semnul crucii. Astfel vom avea o mancare curata si cu o vibratie inalta.

Mai sunt si vampirii energetici care ne secatuiesc de energie. Cum recunoastem un vampir energetic?

 • dau intodeauna vina pe ceilalti
 • te santajeaza emotional
 • au o nevoie permanenta de atentie
 •  nu pot sa produca energie pozitiva
 • se victimizeaza si nu accepta responsabilitati
 • fac din tantar armasar
 • sunt extrem de posesivi si gelosi in dragoste
 • nu stiu cum sa fie fericiti pentru altii
 • nu au foarte multa incredere in ei
 • nu ii sprijina niciodata pe ceilalti
 • sunt extrem de parsivi
 • te simti pur si simplu rau in preajma unui astfel de om etc.

Orice gand negativ ne face rau si noua si Universului. Stresul poate sa paralizeze sistemul imunitar. Stresul are un rol foarte nefericit. Stresul este reactia pe care o are organismul la o trauma care poate sa fie fizica, psihica, emotionala. Stresul in organism are efect asupra a trei elemente structurale esentiale: neuronul, ADN-ul, adica substratul genetic al organismului, si sistemul imunitar. Un stres, o furie, o manie, o cearta de cinci minute poate sa blocheze celulele sistemului imunitar aproape pana la cinci-şase ore. Implicarea emoţionala intr-un fenomen negativ, intr-o stire de la televizor etc. iti consuma enorm de multa energie. Trebuie sa te aperi incercand sa te detasezi, asta inseamna autoeducatie.

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!