Rugaciune de Revendicarea a structurilor noastre

Rugaciunea de revendicare a structurilor noastre este o rugaciun foarte puternica prin care putem cere Sfintei Treimi curatarea, armonizarea tuturor structurilor noastre energetice si spirituale. Ne putem revendicat toate darurile, harurile si tot ce ne este dat de Bunul Dumnezeu.

Rugaciune de revendicare a structurilor noastre

“Tata Ceresc, asculta rugaciunea mea,

Reintregeste, curata si pune in mine toate structurile mele energetice si spirituale, si pune organismul meu cu toate structurile in stare de vindecare atat cat imi este ingaduit.

Cu Lumina si Puterea Duhului Sfant, Te rog pe Tine, Doamne, vindeca-ma Pe mine  de orice informatii malefice, concepte, supraconcepte, programe, subprograme, programe de revenire, blesteme, farmece, mosmoane, descântece, facaturi, descantaturi, orice fel de legaturi malefice, facute pe aer, apa, foc, lemn, metal, pamant, plasma, gheata, eter; pe vointa, credinta, pe gandire, pe iubire, pe constiinta, pe sine, pe suflet. pe spor, pe sex, pe bani, pe drumuri, pe animale si plante cu Lumina sau cu intuneric, iar toate aceste influente malefice desfacute, sa se duca unde este Voia Ta Doamne.

Fie ca orice entitati malefice, entitati benefice false si duhuri necurate sa fie indepartate de la mine si trimise acolo unde este Voie Divina.

Rog Sfanta Treime sa taie orice fel de corzi infoenergetice care nu imi sunt benefice, si sa le indeparteze din campurile mele. Dezleaga si curata Doamne Sinele meu, de orice fel de programe, subprograme, algoritmi infoenergetici malefici, facaturi, farmece, blesteme, legaturi, descantece si orice lucru ce afecteaza Sinele meu si nu este cu Voia Divina, si pecetuieste-l cu Duhul Sant.

Dezleaza si curata Doamne sufletul meu, de orice fel de programe, subprograme, algoritmi, infoenergetici malefici, facaturi, farmece, blesteme, suflet adaugat malefic, legaturi, descantece si orice lucru ce afecteaza sufletul meu si nu e cu Voie Divina, si reintregeste-l, binecuvanteaza-l si pecetuieste cu Duhul Sfant.

Da-mi Doamne inapoi toti ingerii, ghizii, darurile, sporul, potentialul meu divin, misiunea mea personala, drepturile mele divine, amprentele mele infoenergetice, si orice alte structuri imi apartin. Tot harul, initierile, abilitatile si toate cate am primit in viata asta si in alte vieti, pune-le Doamne in mine, atat cat este Voia Ta, ca eu sa imi pot face misiunea personala pe acest pamant.

Curata si deschide Doamne cu Lumina si Binecuvantarea Ta toate chakrele mele si toti centrii energetici, toate organele mele energetice, si curata si armonizeaza toate meridianele melesi canalele energetice, atat cat imi este permis.

Dezlega, curata si reintregeste, Doamne toate campurile mele, si armonizeaza-le.

Aliniaza si armonizeaza, Doamne, toate structurile mele energetice si spirituale, sigileaza-le cu Duhul Sfant, si fie ca nimic sa nu le poata atinge decat Cuvantul Tau.

Fie ca eu sa pot sluji Luminii si Adevarului si sa imi fac Misiunea Personala pe acest Pamant.

Fie ca, daca nu imi este ingaduit sa ma vindec sau sa ma refac in totalitate, sa ajunga la mine informatia care sa ma ajute sa imi inteleg lectia astfel incat sa capat permisiunea de a ma vindeca.

Fie ca eu sa inteleg motivul pentru care am devenit vulnerabil la orice influente malefice, si sa am intelepciunea si puterea de a ma schimba si a evolua.

Doamne, daca eu voi gresi fata de tine, ajuta-ma sa-mi inteleg greseala si iarta-mi nestiinta sau neputinta.

Vino, Doamne in inima mea si in sufletul meu, in viata mea, si lumineaza-mi calea oriunde ma voi gasi.

Si Doamne, daca eu uit de Tine, Tu sa nu uiti de mine!

Amin!”

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

2/5 - (4 votes)

3 comentarii la „Rugaciune de Revendicarea a structurilor noastre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!