Rugaciunea cu cele 9 Lumanari in forma de cruce

Rugaciunea cu cele 9 Lumanari in forma de cruce

Rugaciunea cu cele 9 Lumanari

 APRINDETI 9 LUMANARI IN CRUCE si rostiti:
– In numele si cu puterea Sfintei Treimi se anihileaza orice juramant de castitate, saracie sau obedienta pe care l-am facut vreodata in viata asta sau in altele.
“Asa cum se topeste ceara de la lumanari, asa se anihileaza programele negative ale ( numele de botez) pentru ca acesta sa-si poate indeplini menirea hotarata de Tatal dinainte de Facerea Lumii. Amin!”
Se poate face si pentru aducerea sufletului inapoi, pentru sanatate, pentru karma de neam, ca lumina trimisa stramosilor nostri.
Intentia conteaza si spune-ti cu cuvintele voastre: – aprind aceste lumanari pentru ….sanatatea mea, spre exemplu.

Rugaciunea cu cele 9 lumanari in forma de cruce se face atunci cand nu ai spor, cand simti ca ceva este neregula cu tine, familia ta, casa ta. Aceasta rugaciune este bine sa fie citita in genuchi, la ora 9, 15  sau 21.

9 lumanari in cruce ( conecteaza la toate puterile ceresti de lumina) pentru un anumit scop.
7 lumanari in linie pentru conectarea cu ingerii si arhanghelii, pentru a le multumii sau pentru a le cere ajutorul intr-o situatie..

RUGACIUNEA CU CELE 9 LUMANARI IN FORMA DE CRUCE

“Doamne, asa precum ard lumanarile mele de repede, tot asa sa-mi ajuti Dumnezeul Meu, Maica Precista si toti sfintii, ca sa piara tot atat de repede toate facaturile, spurcaciunile, toate relele si patimile, blestemele si lucrurile diavolesti, farmecele, descantecele, mestesugurile si uneltele diavolesti de la locul unde stau, de la casa mea, din familia mea,de la sotul/ sotia, de la copii mei si de la toti care locuiesc cu mine, de la cei bantuiti de patimi (bautura, cafea, tutun, curvie, jocuri de noroc, neascultare si nesupunere, injuraturile de cele sfinte), din capul meu, din trupul meu, din sufletul meu, din familia mea.

Doamne, te rog, ajuta-ma sa-mi recapat sanatatea, linistea, sporul si prosperitatea casei, a serviciului, a locului unde lucrez, sa fiu binevazut, daruieste-mi sa am spor in casa, in vite, in pasari, sa fiu ferit de accidente si de relele intamplari, eu si casa mea, familia si colaboratorii de la munca.

Doamne, sa se departeze vrajmasii si sa se imblanzeasca, sa am soarta buna de la Dumnezeu, sa mi se dezlege cununiile si facaturile, sa fiu ferit de argintul viu si lucrurile vrajitoresti sa nu aiba putere asupra mea, asupra casei mele sau a celor care locuiesc cu mine, Doamne, fereste casa mea de ura si invidie, de certuri, de batai, de boli molipsitoare, de betii, de anturaj prost.

Doamne, fereste familia mea si sufletele noastre de toate incercarile si rautatile si da-ne, Doamne, sanatate, impliniri, realizari si viata fara de primejdii. Doamne, intareste-ma si pastreaza-mi credinta stramosilor, credinta ortodoxa, Doamne, ocroteste pe parintii mei, pe fratii mei, pe surorile mele (se spun numele lor) si dezleaga blestemele viilor si mortilor cazute asupra noastra. Si lumineaza mintea si soarta copiilor nostri, da-le spor la invatatura si reusita in viata.

Doamne, vegheaza si intareste tineretul si copiii celor de-un neam si o credinta cu noi. Doamne, ai grija de toti copiii si intelepteste si pe copiii mei. (Toate numele pentru care se roaga respectivul.) Doamne, da-ne painea cea de toate zilele si linistea ta cea sfanta! Doamne, sa se implineasca toate rugaciunile noastre! Doamne, ajuta-ne! Doamne, iarta-ne! Doamne, miluieste-ne! Doamne, fie-Ti mila de noi! Doamne al puterilor, fii cu noi!  Te rog Doamne Bunule Mantuitor pentru rugaciunile Maicii Tale Prea Curate si ale Tuturor Sfintilor Tai, asculta-mi si implineste-mi rugaciunea. Iti multumesc Doamne. Ma inchin Tatalui, Fiului si Sfntului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin!”

4.1/5 - (75 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!