Rugaciunea pentru eliberare de legaminte, juraminte

Rugaciunea pentru eliberare de legaminte, juraminte, pacturi, intelegeri este bine sa o faceti in seara cu luna plina si inca 7 zile dupa ceea cu o lumanare aprinsa sau crucea de lumina formata din 9 lumanari, la ora 21 seara.

Rugaciunea pentru eliberare de legaminte, juraminte

Rugaciunea pentru eliberare de legaminte, juraminte

Doamne Dumnezeule, Tata Ceresc Suprem, Doamne Iisuse Hristoase, Sfante Duh, Fecioara Maria, iubiti Sfinti Arhangheli Mihail si Raziel, draga Sine al meu superior, ma simt pregatit/a sa ma eliberez de toate legamintele, juramintele, pacturile, contractele care ma impiedica sa ma manifest plenar, legaminte, juramintele, pacturile, contractele pe care le-am facut intr-o viata anterioara sau in aceasta viata.

Va rog sa taiati, sa desfaceti, sa dizolvati, sa le trimiteti in Lumina lui Dumnezeu si sa ma eliberati de orice legamant/juramant/pact/contract pe care le-am facut vreodata, de saracie, de celibat, de legare de ceva sau cineva, de neiubire, de abstinenta, de negare de sine sau autodistrugere, de singuratate, de neiertare, de suferinta si umilire, sacrificiu de sine, de nefericire, de sterilitate, de obedienta si de orice alt legamant pe care l-am facut si am uitat sa il mentionez.

Va cer ca toate efectele acestor legaminte/juraminte/pacturi/contracte sa fie anulate, anihilate, dizolvate si trimise in Lumina lui Dumnezeu ACUM si pentru totdeauna pentru mine si toti cei implicati in ele. Stiu ca cererea mea a fost si implinita Acum, Aici si pentru totdeauna dupa Voia Divina, pentru binele meu suprem si al tuturor celor implicati! Amin!

3.9/5 - (12 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!