Rugaciunea celor patru elemente

Rugaciunea celor patru elemente

Rugaciunea celor patru elemente

Hrana contine cele 4 elemente. In timp ce mancati in tacere, legati-va de virtutile Ingerilor celor 4 elemente: de soliditatea si fermitatea Ingerului Pamantului, de viata si puritatea Ingerului Apei, de inteligenta Ingerului Aerului, de Iubirea sacra a Ingerului Focului. Acest gand pe care l-au ales surorile este foarte bogat, dragi frati si surori.

  • Raphael, arhanghel al aerului
  • Michael, arhanghel al focului
  • Gabriel, arhanghel al apei
  • Uriel, arhanghel al pamantului

RUGACIUNEA INGERILOR CELOR PATRU ELEMENTE – Omraam Mikhael Aivanhov

Doamne Dumnezeule Atotputernic, Creatorul Cerului si al Pamantului, Tata indurator si atot stiutor, trimite-mi cei patru Ingeri ai Tai: Ingerul Pamantului, Ingerul Apei, Ingerul Aerului si Ingerul Focului pentru ca vointa Ta sa se manifeste prin mine.

Fie ca Ingerul Pamantului sa preia toate deseurile corpului meu fizic pentru a fi absorbite si transformate in sanatate si putere! Sa curete intregul meu corp pentru ca viata sa poata circula in abundenta in venele si arterele mele, astfel ca intreaga mea fiinta sa fie alinata, degajata, eliberata, pentru ca Imparatia lui Dumnezeu si Dreptatea Sa sa se infaptuiasca pe pamant, iar Era de Aur printre oameni!

Fie ca Ingerul Apei sa spele inima mea de toate impuritatile! Pentru ca dragoastea dezinteresata sa se instaleze in inima mea si sa-mi aduca fericirea, bucuria si implinirea totala. Pentru ca inima mea sa fie limpede, cristalina, transparenta. Pentru ca Imparatia lui Dumnezeu si Dreptatea Sa sa se infaptuiasca pe pamant, iar Era de Aur printre oameni.

Fie ca Ingerul Aerului sa purifice intelectul meu introducand in el intelepciunea si lumina! Ca gandul meu sa devina patrunzator, clar, luminos, pentru ca Imparatia lui Dumnezeu si Dreptatea Sa sa se infaptuiasca pe pamant, iar Era de Aur printre oameni!

Fie ca Ingerul Focului, nimeni altul decit Ingerul Soarelui, sa-mi sfinteasca Sufletul si Spiritul! Fie ca Adevarul Absolut sa patrunda in fiinta mea intreaga! Ca sufletul si spiritul meu sa cunoasca viata eterna si sa fie lacasul Atotputerii Divine Creatoare, pentru ca Imparatia lui Dumnezeu si Dreptatea Sa sa se infaptuiasca pe pamant, iar Era de Aur printre oameni!

Amin, Amin, Amin! Asa sa fie, asa sa fie, asa sa fie!

Distribuie si prietenilor tai
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!