Cum sa faci sfere de energie vindecatoare

Cum sa faci sfere de energie vindecatoare
Cum sa faci sfere de energie vindecatoare
O sfera este o concentratie de energie derivata din noi insine prin chakra mainilor. Suntem capabili sa cream energie si sa o trimitem in locuri oriunde ar fi, deoarece aceasta transcende timpul si spatiul. Suntem receptori de energie.
Cand lucrezi pentru prima data este dificil sa te concentrezi si sa realizezi aceasta tehnica; dar odata ce reusesti, poti lucra cu ea si sa te ajuti pe tine, alti oamenii, mama Pamant, familia ta, plantele, animalele, sa rezolvi situatii din viata ta, sa deblochezi energiile stagnante etc.

Cum sa faci sfere de energie vindecatoare

1.- Alege un loc in care nimeni nu te va deranja, in cea mai confortabila pozitie, relaxeaza-te, alunga grijile, stresul din corpul tau, apoi pune mainile in pozitia de rugaciune si incepi sa-ti freci palmele una de cealalta. Inchide ochii, concentreaza-te si bate din palme de 7 ori. Facand asta activezi chakrele secundare ale mainilor tale care sunt situate in centrul mainilor tale.
2.- După ce le freci de 7 ori, le vei pune in dreptul ochilor fara ai atinge la o distanta de 1 cm de ei si vei simti fluxul generator de energie. In acel moment vezualizeaza ce culoare vrei sa aiba acea sfera energetica. Fiecare culoare are un scop diferit, alege culoarea cu intelepciune si simte fluxul de energie pe care il genereaza.
3.- Vizualizeaza sfera de energie radianta a culorii alese intr-un mod luminos, intens. Respira adanc, in acest mod, in care culoarea intră complet in tine si curge atrasa de tine si trimite-i intentia ta.
4. Sfera a fost creata, programeaza-o sa calatoreasca in spatiu-timp. Gandeste-te ce vrei să faci cu ea. O poti trimite oamenilor care au nevoie de usurare in sufletul lor, o poti trimite membrilor familiei tale, animale care au nevoie de ajutor.
-Daca tot mai multi oameni isi activeaza puterea interioara si o folosesc pentru un bine comun, viata pe Pamant s-ar imbunatati enorm. Aceasta sferă de energie are putere de a transmuta cea mai puternica energie. Este important sa stii ca sferele energetice de multe ori nu sunt observate in culoarea pe care o formeaza, dar aduc o intentie cu culoarea pe care ti-o imaginezi.
Daca o faci aceasta sfera de energie pentru tine, poti spune aceasta mantra:

“Creez o sfera de energie si o trimit pentru mine.”

Semnificatia culorilor sferei de energie:

Galben: activeaza intelectul, creativitatea, bucuria, logica, optimismul, energia pozitiva.
Portocaliu deschis: stimuleaza productivitatea, comunicarea, exprimarea, atrage succesul, dar creste entuziasmul in viata ta.
Portocaliu intens: pasiune, vitalitate, putere, seductie, spontaneitate, incurajeaza dorinta sexuala.
Albul:  bunatate, vindecare, puritate, energie pozitiva, protectie, conexiune cu fonta creativa.
Verde: echilibru energetic, sanatate, speranta, noroc, fertilitate, vitalitate, pace si garantie generala.
– Marron: bun simt, discernamant, maturitate, conexiune pamanteasca, succes in studiu si discretie.
– Rosul: iubire neconditionata, solidaritate, prietenie, echilibru intre material si spirit, blandete si bunatate .
– Albastru deschis: indigo stimuleaza puterea psihica, relaxare, pace, dragoste, onestitate, bunatate, devotament.
– Albastru inchis: puterea, intuitia, misticism, incurajeaza calitatile artistice, ambitia si ajuta la deschiderea portalurilor.
– Albastru luminos: credinta, rabdare, perseverenta, autoritate, incredere în sine.
– Galben auriu: este vindecatorul suprem, potentiator de bogatie, combate frica.
– Alb argintiu: conexiune cu energia feminina, echilibru pentru o minte materialista, ambitioasa, stimuleaza sensibilitatea, arta.
DECI SUNTEM O ENERGIE CREATIVA
TOT ce vezi acum in jurul tau, chiar si tu insuti esti alcatuit din atomi. Acestea in esenta nu sunt altceva decat ENERGII !
4.7/5 - (8 votes)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!