Rugaciunea care te dezleaga pana la al saptelea neam

Rugaciunea care te dezleaga pana la al saptelea neam

Rugaciunea care te dezleaga pana la al saptelea neam, se citeste 9 zile consecutive

Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul meu, miluieste-ma, iarta-ma, daruieste-mi pocainta.
Doamne, Iisuse Hristoase, miluieste-i pe toti cei din neamul meu, pe parintii mei, pe bunicii mei, pe strabunicii mei, pe toti stramosii mei.

Le multumesc, Doamne, pentru darul vietii si accept tot ce viata lor a pus in sangele lor si prin asta in sangele meu. Primesc aceasta mostenire – a lor si a celor care ne-au facut rau si astfel au intrat in neamul nostru.
Miluieste-i pe cei carora noi le-am facut rau, pentru ca si ei au intrat in felul acesta in neamul nostru.
Iarta-ne, Doamne, iarta-ne pentru tradari, minciuni si pentru toate celelalte pacate grele pe care le-am facut eu si neamul meu, eu si toti cei a caror viata se afla in sangele meu, in viata mea.

Le multumesc, Doamne, pentru ca au transmis viata asa cum au putut pana la mine.
Primesc tot ce curge sau a curs in sangele lor si a ajuns pana la mine. Acum imi apartine.
Imi apartine firea acesta bolnava, imi apartine boala, dar nu imi apartine comportamentul pe care aceste boli, aceste rele ni-l provoaca atunci cand suntem fara Tine.

Daruieste-mi, Doamne, pocainta ca sa nu ma lepad de mostenire si nici de stramosii mei, ci sa ma lepad de atitudinea lor, de comportamentul lor, prin care, incercand sa fuga de durere, de rusine, de frica, au ales ascundere, minciuna si nu au alergat la mila Ta ca sa-i vindeci, ca sa ne vindeci.

Miluieste-ma, Doamne, pe mine, pe toti cei din jurul meu, pe toti cei pe care ii vad, pe cei pe care ii aud, pe cei care ma intreaba ceva, pe cei pe care ii intreb, pe parintele meu duhovnic, pe fratii si surorile mele si pe toti oamenii din lume, Doamne miluieste-i si mie da-mi putere sa ma lepad de satana, de jugurile lui si sa ma lipesc de Tine acum si asa sa raman in vecii vecilor.
Amin!

4.1/5 - (30 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!