Rugaciune pentru Vindecarea Amintirilor si Gandurilor

Rugaciune pentru Vindecarea Amintirilor si Gandurilor

Rugaciune pentru Vindecarea

Amintirilor si Gandurilor

Tata Ceresc, bun si iubitor. Te binecuvantez, Te preamaresc si iti aduc recunostinta Tie, pentru ca ne-ai iubit si ni L-ai daruit pe Fiul Tau Preasfant, Iisus.
Iti aducem recunostinta, caci prin Lumina Duhului Tau am putut intelege ca tu esti Lumina, Adevarul si Pastorul cel Bun, care a venit intre noi pentru a ne darui viata vesnica.

Tata, doresc astazi sa ti-l prezint pe acest copil al Tau.
Tu il cunosti si l-ai strigat pe nume, il aduc in fata Ta, Doamne, ca sa asterni o privire parinteasca asupra vietii lui.

Tu esti singurul care-i cunosti cu adevarat inima si toate ranile vietii lui. Tu cunosti ceea ce ar fi dorit sa obtina, dar nu a reusit.
Doar Tu singur cunosti tot ceea ce a facut si tot raul care i-a fost facut. Tu cunosti limitele, greselile ai pacatele lui. Tu cunosti ranile si apasarile vietii lui.

Tata, Te rugam azi pe Tine, prin iubirea Fiului Tau, Iisus Hristos, sa reversi puterea Duhului Tau Sfant asupra acestui frate al nostru, pentru ca si cel mai ascuns colt al inimii lui bolnave sa fie strabatut de caldura iubirii Tale. Tu esti acela care tamaduiesti inimile sfasiate si vindeci ranile.

Vindeca-l, Tata, pe acest frate al nostru, intra in inima lui, Doamne, precum ai intrat in acea casa unde erau ascunsi ucenicii inspaimantati. Tu ai fost Acela care ai aparut intre ei si le-ai spus: Pace voua.
Patrunde in inima lui si da-i pacea Ta.
Umple-i inima de iubirea-Ti Divina.

Stim ca iubirea alunga teama, patrunde in viata lui si vindeca-i inima.
Stim, Doamne, ca de fiecare data ne miluiesti, precum noi Te si rugam. De aceea Te rugam aceasta, impreuna cu Maria, Maica noastra, care a fost impreuna cu Tine la nunta din Cana, cand mirii nu mai aveau vin si Tu i-ai implinit dorinta. Ai prefacut apa in vin. – Prefa acum inima fratelui nostru, da-i o inima generoasa, delicata si plina de bunatate.

Te rugam, da-i o inima noua. – Doamne, fa sa izvorasca bucuria din fratele nostru, aceasta sa fie rodul prezentei Tale. Daruieste-i roadele Duhului Tau: iubirea, bucuria si pacea. Fa ca Duhul fericirii sa se coboare asupra lui, ca    sa-L caute si s-L cerceteze in fiecare zi pe Dumnezeu, sa traiasca in asa fel, incat sa nu mai aiba apasari, sa nu mai aiba rani, sa traiasca fericit cu perechea, cu familia si cu fratii sai.

Tata, Iti aduc recunostinta pentru tot ce vei infaptui astazi in viata lui. Iti aducem recunostinta din toată inima noastra, caci stim ca Tu esti Cel ce ne vindeca pe noi.
Tu esti cel ce ne scapa pe noi.
Tu esti cel ce sfarami lanturile noastre, pentru a ne reda libertatea.

Iti multumim, Doamne, ca noi putem fi temple ale Duhului Tau Sfant si ca acest templu nu poate fi sfaramat, pentru ca este lacasul lui Dumnezeu. Recunostinta iti aducem pentru credinta noastra, iti aducem recunostinta pentru har si pentru acea iubire pe care ai facut-o sa izvorasca din inima noastra.
Caci Tu esti Stapanul Atotputernic a toate. Binecuvantat si preamarit sa fii in intreaga lume. Amin.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!