Armonizarea relatiilor cu ajutorul Arh. Samuel

Armonizarea relatiilor cu ajutorul Arh. Samuel

Armonizarea relatiilor cu ajutorul

Arh. Samuel

Arhanghelul Samuel si Ingerii iubirii te ajuta sa iti reinnoiesti si sa iti imbunatatesti relatiile cu alte persoane prin trezirea chakrei inimii. Acest lucru se realizeaza prin intermediul Razei Roz, care reprezinta capacitatea noastra de a iubi si de a ne revarsa afectiunea asupra altor persoane, de a darui si de a primi iubire neconditionat, fara nici un interes personal.

Aceasta iubire transcede si transforma Sinele, oferindu-i prin intermediul compasiunii catre starea divina de intelegere. Samuel ne ajuta pe toti in relatiile noastre, indeosebi de-a lungul momentelor dificile, cum ar fi divortul, doliul sau pierderea jobului.

Unul din rolurile sale cel mai importante este sa ne ajute sa renuntam la egoul nostru si sa ne ascultam inima. O mare parte din timp noi ne cautam fericirea in alta parte: in relatii, in cariera, bunuri materiale sau altele, Samuel ne ajuta sa descoperim ca fericirea pe care o cautam se afla in noi insine.

„Cel care il vede pe Dumnezeu” cum mai este numit Samuel ne ajuta sa vedem patea divina din launtrul nostru. Daca acceptam acest lucru, ca suntem samanta divina, ca in noi sunt aceleasi calitati ca ale lui Dumnezeu si le lasam sa se manifeste in lume vom reusi sa aducem Raiul in viata noastra.

Mesajul Arhanghelului Samuel este acesta:

„ Viata voastra este o reflectare a felului in care va vedeti. Ceea ce vedeti in voi se manifesta in afara voastra!

Armonizarea relatiilor cu ajutorul Arh. Samuel este o tehnica usor de aplicat, cu ajutorul careia poti sa-ti armonizezi orice relatie care consideri tu ca nu este tocmai ok: cu copilul tau, cu sotul/sotia, cu parintii, cu un coleg, fratii si surorile tale, un vecin etc.

Ce trebuie sa faci?

  1. Aseaza-te intr-un scaun confortabil, intr-un spatiu in care sa nu fi deranjat
  2. Invoca-l pe Arh. Samuel si roaga-l sa iti trimita 2 sfere alcatuite din frumoasa sa energie roz, care vindeca inima.
  3. Pastreaza o sfera pentru tine si trimite pe cealalta persoanei cu care doresti sa cultivi o relatie armonioasa si plina de iubire, inclusiv pentru reinnoirea, imbunatatirea sau intarirea unei relatii existente.
  4. Tine-ti in palme propria sfera si contempl-o cu ochii mintii. Aceasta te va ajuta sa te percepi mai clar pe tine insuti. Nu o privi numai cu mintea ci si cu inima.
  5. Foloseste sferele de lumina roz ale Arh. Samuel ori de cate ori te afli intr-o situatie agresiva, amenintatoare sau care contine o energie conflictuala. Roaga-l pe Samuel sa ii inconjoare cu ea pe toti cei implicati. In acest fel, vei contribui la reducerea tensiunilor si la gasirea unei solutii pasnice.
4.7/5 - (3 votes)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!