Rugaciune pentru plata facturilor

Rugaciune pentru plata facturilor

Rugaciune pentru plata facturilor – binecuvanati plata, binecuvantati banii cu care platiti si multumiti Univerului ca ati avut banii sa platiti acea factura. Ganditi-va ca ati beneficiat de acel serviciu si v-ati bucurat de el, acum trebuie platit. Si oamenii care lucreaza ca voi sa beneficiati cu bucurie de acel servciu trebuie sa-si primeasca salariul.

Rugaciune pentru plata facturilor

“Multumesc pentru toate bunurile si serviciile pe care le primesc, de care beneficiez. Binecuvantez platile ( tranzactiile) si le umplu cu energie pozitiva si stare de bine. DA!”

Ori de cate ori faceti plati cu bani cash binecuvantati banii si energia lor si spuneti ca ei sa se intoarca la voi inzecit sau fiecare ban cheltuit sa se intoarca la voi inzecit/ multiplicat de cate ori vreti.

Pe facturile care sunt de achitat  puteti pune un cristal de cuart fumuriu si apoi lasati-le la soare cateva ore.

Nu platiti facturile in avans, astfel ii spuneti Universului ca aveti bani. Daca ati observat cei care aveti serviciul ca banca sa va plateasca facturile din cont, banca va plateste factura in ultima zi scadenta.

Nu trebuie sa va suparati, si sa spuneti ca iar v-au venit facturile la plata sau uite cat mi-a venit de plata. Ai primit un serviciu (energie electrica, gaz, apa, telefon, transport in comun etc.) v-ati bucurat de el atunci trebuie sa il si platiti. Cu cat veti fi mai inversunati ca iar aveti mult de plata la facturi cu atat nu veti avea bani sa le achitati.

Asa cum tu mergi la serviciu si primesti un salariu asa si oamenii care iti ofera acel seviciu trebuie sa-ti ia salariu. Ei sunt platiti si din banii tai.

Asa ca bucura-te luna de luna ca ai banii necesari sa achiti ceea ce ai consumat, multumeste pentru ei, binecuvanteaza banii, facturile tale, transferurile bancare. Bucura-te cand iti vin facturile si binecuvanteaza-le, nu le mai huli.

Cei care aveti initieri Reiki:

Puteti desena pe facturi simbolurile Monei Reiki, astfel vei fi ajutat sa indepartezi blocajele financiare, sa rezolvi problemele financiare pe care le ai si sa iti achiti toate datoriile la termen.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!