Rugaciune pentru gasirea terapeutului potrivit

Rugaciune pentru gasirea terapeutului potrivit este bine sa o spunem ori de cate ori avem o problema si nu o putem rezolva singuri si ajungem la concluzia ca trebuie sa cerem ajutor de la o persoana specializata.

Atunci cand ai o problema trebuie sa te intrebi care este persoana cea mai potrivita pentru tine care te poate ajuta. Puneti intrebarea – trebuie sa mergi la un preot, la un medic, la un terapeut, la un maseur, la acupunctura, la un homeopat etc. ?

Fiecare dintre noi ne este dat sa ne gasim rezolvarea “problemei” la un anumit medic, terapeut, maseur, preot, etc. O problema ne este data sa o rezolvam cu un anumit medic, o alta cu un anumit terapeut, o alta cu un anumit maseur, cu un anumit preot etc.

Va recomand sa aprindeti o lumanare, un betisor parfumat si sa spuneti aceasta  Rugaciune ori de cate ori aveti nevoie de ajutor. Apoi sa fiti atenti la ceea ce simtiti pentru fiecare persoana fie ca este medic, terapeut, preot etc.

Rugaciune pentru gasirea terapeutului potrivit

Rugaciune pentru gasirea terapeutului potrivit

“Va rog ingeri pazitori ai mei ( ai pacientului) si pe voi ingeri pazitori ai terapeutului/ medicului compatibil cu mine, potrivit pentru afectiunea de care sufar, ajutati-ne sa intram in contact unul cu celalalt.

Va rog ingeri vindecatori si Sf Arh Rafael calauziti- l in tot ceea ce priveste vindecarea si starea mea de bine. Pentru Binele Suprem al tuturor.
Multumesc”

2/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!