Rugaciune de eliberare

Ruperea legaturilor energetice (a cordonului ombilicar)  cu parintii, bunicii, partenerul de viata, cu copii, ne ajuta sa fim noi, sa ne eliberam si sa ne descoperim, sa vedem partea divina din noi, ne ajuta sa manifestam unicitatea noastra.

Conecteaza si trezeste iertarea, iubirea, dezatasamentul si eliberarea de trecut.

Rugaciune de eliberare

Rugaciune de eliberare

“Imi eliberez parintii de sentimentul ca m-ar fi dezamagit deja sau ca nu s-ar fi ridicat la asteptarile lor, ale mele sau ale altora.
Imi eliberez copii de nevoia de a ma face mandru; fie ca ei sa isi scrie propriul drum in concordanta cu inima lor ce le sopteste in ureche, in fiecare moment.
Imi eliberez partenerul(sotul/sotia/iubitul/iubita) de obligatia de a ma completa. Nu imi lipseste nimic, invat cu toate fiintele din jurul meu, in fiecare moment.

Multumesc bunicilor si stramosilor mei, care au venit impreuna pentru ca eu sa respir viata astazi. Ii eliberez de toate esecurile din trecut si de toate dorintele neimplinite, constient ca au facut cat au putut ei de bine pentru a rezolva situatiile respective in constinta pe care au avut-o la acel moment. Va onorez, va iubesc si va consider inocenti.

Sunt transparent inaintea ochilor vostri, ca ei sa stie ca nu ascund nimic si ca nu datorez nimic altceva decat sa fiu adevarat cu mine insumi si cu insasi existenta mea, ca mergand in viata in intelepciunea inimii, sunt constient ca imi indeplinesc scopul vietii mele, liber de loialitatile vizibile si invizibile ale familiei care ar putea sa imi tulbure Pacea si Fericirea, care sunt singurele mele responsabilitati.

Renunt la rolul de salvator, la a fi cel care uneste sau implineste asteptarile celorlalti.
Invatand prin si doar prin IUBIRE, binecuvantez esenta mea, modul meu de expresie, chiar daca cineva ar putea sa nu ma inteleaga sau sa ma aprobe.

Eu ma inteleg pe mine insumi fiindca doar eu am trait si experimentat trecutul meu; fìindca ma cunosc, fiindca stiu cine sunt, stiu ce simt, stiu ce fac si de ce o fac.
Ma respect si sunt in acord cu mine insumi. Onorez Divinitatea din mine si din tine.
Suntem liberi.”

Sursa: Daniel Constantin Gaucan

3.6/5 - (5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!