Rugaciune pentru eliberarea, transmutarea amintirilor ancestrale

Rugaciune pentru eliberarea transmutarea amintirilor ancestrale a stramosilor
Aceasta rugaciune este bine sa fie facuta cand luna este in scadere sau la luna plina, intr-o zi de luni si la o ora a lunii. Daca aveti ocazia sa intalniti o astfel de zi:  luna plina – ziua de luni si ora planetara a lunii, aceasta este cea mai puternica zi pentru eliberarea emotiilor, amintirilor. Daca nu puteti face aceasta rugaciune intr-o zi de luni si la o ora planetara a lunii (descarcati aplicatia pe telefon – ora planetara si veti si cand este ora planetei luna).
Luna este astrul care se ocupa de emotiile noastre, de amintirile noastre, de lucrurile ascunse. Cu o cruce de lumina formata din 9 lumanari albe spuneti aceasta rugaciune pentru eliberarea, transmutarea amintirilor ancestrale.

Rugaciune pentru eliberarea, transmutarea amintirilor ancestrale a stramosilor

Ii invoc aici si acum pe toti Stramosii mei din descendenta mea paterna.
Ii invoc aici si acum pe toti Stramsii mei din descendenta mea materna.
Invoc aici si acum toate amintirile de familie transgenerationale.
Vad, recunosc si onorez toate experientele, suferintele si durerile voastre trecute,
Vad, recunosc si cinstesc toate ranile, traumele, temerile, resentimentele, regretele, respingerile si maniile voastre,
Vad, recunosc si onorez toata greutatea esecurilor, greselilor, frustrarilor, compromisurilor si dorintelor voastre neimplinite.
Vad, recunosc si onorez toate experientele voastre de respingere, abandon, umilire si tradare, fie ca au fost comise sau suferite.
Vad, recunosc si cinstesc toate dorintele voastre de razbunare, sentimentele voastre de neputinta si ura, Stramosi ai descendentei paterne, stramosi ai descendentei materne, va vad, va cinstesc si va iubesc.
Va multumesc pentru aceste Invataturi, pentru aceste experiente care au trecut prin milenii si din generatie in generatie si au ajuns pana la mine.
In aceasta zi, decid si aleg sa ma eliberez de amintirile voastre negative si eronate.
In aceasta zi, decid si aleg sa ma eliberez de aceste amintiri care nu imi apartin, de amintirile dureroase, nebenefice care nu imi apartin.
In aceasta zi, decid si aleg sa ma eliberez de blocajele, limitari, fricile, esecurile, neputintele si repetarile voastre, de toata karma voastra nevirtuoasa care imi afecteaza viata si pe cea a urmasilor mei.
Asa ca, invoc toate Fiintele de Lumina, divinitatea, toate puterile ceresti, spiritele si inteligentele planetare, elemetele si spiritele elementelor, sa ma ajute in acest proces de curatare si eliberare.
Va cer cu umilinta, interventia divina pentru a elimina, purificasi indeparta  toate amintirile grele care sunt din neamul meu, si care nu imi apartin.
Va rog sa ma eliberati de lanturile trecutului care mi-au fost transmise, dar care nu-mi mai servesc, nu imi mai servesc binelui meu suprem.
Va rog sa-mi permiteti, sa pastrez numai legaturile Iubirii care ma leaga de descendenta mea.
Va cer sa trimiteti energia voastra divina de Vindecare, tuturor acestor amintiri pentru a le transmuta in Lumina Pura a lui Dumnezeu.
Aici si acum sunt eliberata de toate obstacolele si pot merge in Lumina, Pace si Seninatate.
Aici si acum imi pot trai propriile experiente si pot schimba directia.
Aici si acum, accept si salut toata noua programare necesara evolutiei mele.
Imi exprim profunda recunostinta fata de Stramosii mei, doresc ca ei sa ramana in Lumina pentru totdeauna,
Imi exprim profunda recunostinta tuturor Fiintelor de Lumina pentru ca au permis Purificarea si Transmutarea acestor amintiri stravechi nebenefice, amintiri flotante, dureroase si pentru ca m-au eliberat de ele.
Asa sa fie! Multumesc, multumesc, multumesc! S-a implinit! S-a implinit! S-a implinit! Amin!
4.3/5 - (3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!