Rugaciune pentru activarea Bogatiei si Prosperitatii

Rugaciune pentru activarea Bogatiei si Prosperitatii
Rugaciune pentru activarea Bogatiei si Prosperitatii
O invocare si o cerere facuta catre entitatile de Lumina coordonatoare ale energiei prosperitatii, abundentei, Banilor, Succesului, afacerilor, etc.

Rugaciune pentru activarea Bogatiei si Prosperitatii

In numele lui Dumnezeu, ii chem pe cei sapte Arhangheli, Legiunile lor de Lumina, ii chem pe Ingerii Slujirii, ai Bogatiei si Prosperitatii, Ingerul Banilor, Ingerul Afacerilor, Ingerul Succesului, Intelepciunea divina, Inteligenta divina, cer, Binecuvantarea Puterii lui Dumnezeu.
Las Flacarile sa straluceasca, in mine si in jurul meu, in fiecare membru al familiei mele, in casa mea, in afacerile mele.
Fiecare, dintre proiectele, afacerile si visele mele, sa fie ghidate si protejate de Mana Ta Puternica, astfel, totul sa mearga conform planului, daca imi face benefic.
Scot din mintea mea, toate gandurile, conceptele de credinte eronate, limitarile, autolimitarile, programele care nu imi mai folosesc, referitoare la bani, pentru a continua sa manifest fara interferente, sau sa blocheze abundenta, tot ceea ce Universul, mi-a pregatit pentru mine si ai mei.
Cer, ca nevoile mele, ale afacerilor mele, ale familiei mele, sa fie mereu acoperite si sa-mi umple fiinta de echilibru, stabilitate, forta, pentru a face fata adversitatii, fara a lasa emotiile negative sa ma invadeze.
Solicit, asistenta in continuare a fiecaruia, pentru ca proviziile, clientii si banii, succesul, sa vina la mine usor, fata efort si din abundenta, pentru a trai in deplina pace si libertate financiara.
Sunt abundenta perfecta.
Sunt bogatie nelimitata…
Sunt Lumina, merit sa fiu fericita.
Merit sa fiu prospera,
Merit sa fiu libera, din punct de vedere finaciar.
Afacerile mele sunt afacerile lui Dumnezeu.
Prosper in mod divin in tot ce fac.
Intelepciunea divina din mine imi dezvaluie cai si mijloace prin care toate afacerile mele sunt indreptate imediat pe calea cea dreapta.
Afacerea mea sau profesia mea este o activitate divina; ea este plina de succes si prosperitate.
Dumnezeu face sa prospere afacerea mea, profesia sau activitatea mea intr-un mod minunat.
Toate deciziile mele sunt controlate de Intelepciunea Divina.
Inteligenta infinita imi reveleaza caile cele mai potrivite prin care sa slujesc omenirea.
Dumnezeu ma iubeste si este mereu in drumurile mele.
Mulțumesc Arhitectul meu, al viselor mele si fiecareia dintre fiintele de Lumina, care ma asista, ma ghideaza, ma inspira si lucreaza prin mine.
Asa este!
4.9/5 - (7 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!