Rugaciune de iertare cu tata, mama si copii

Rugaciune de iertare cu tata si mama

Rugaciune de iertare cu tata, mama si copii

Aceasta rugaciune este bine sa o faceti stand cu fata care Est si bineinteles cu o lumanare aprinsa. Rugaciune de iertare cu tata, mama si copii se poate face si daca parintii au murit, nu vorbiti cu ei, sunteti certati etc.

Rugaciune de iertare cu tata, mama si copii

Rog acum sa vina alaturi de mine Princiile Feminin si Masculin Divine, Ingerii iubirii, Arhanghelii, Heruvimii, Serafimii, Elohimii, Tronurile, Domniile si toate entiatile care vor, pot si trebuie sa ma ajute in aceasta rugaciune.
Va multumesc cu bucurie.
Tata, imi cer iertare de la tine pentru tot ce ti-am gresit in viata aceasta sau alta data, cu voie sau fara de voie, cu stiinta sau fara de stiinta, prin neascultare, prin neintelegere, prin neacceptare, prin neiertare, prin neiubire. Te rog sa ma ierti, ma bucur sa te intalnesc, te Binecuvantez, te iubesc.

Tata, te iert, te iert, te iert, pentru tot ce mi-ai gresit in viata aceasta sau alta data cu voie sau fara de voie, cu stiinta sau fara de stiinta, prin neascultare, prin neintelegere, prin neacceptare, prin neiertare, prin neiubire. Ma bucur sa te intalnesc. Te-am iertat, te Binecuvantez, te iubesc.

Mama, imi cer iertare de la tine pentru tot ce ti-am gresit in viata aceasta sau alta data, cu voie sau fara de voie, cu stiinta sau fara de stiinta, prin neascultare, prin neintelegere, prin neacceptare, prin neiertare, prin neiubire. Te rog sa ma ierti, ma bucur sa te intalnesc, te Binecuvantez, te iubesc.

Mama, te iert, te iert, te iert, pentru tot ce mi-ai gresit in viata aceasta sau alta data cu voie sau fara de voie, cu stiinta sau fara de stiinta, prin neascultare, prin neintelegere, prin neacceptare, prin neiertare, prin neiubire. Ma bucur sa te intalnesc. Te-am iertat, te Binecuvantez, te iubesc.

Draga mea fiica/dragul meu fiu (numele), imi cer iertare de la tine pentru tot ce ti-am gresit in viata aceasta sau alta data, cu voie sau fara de voie, cu stiinta sau fara de stiinta, prin neascultare, prin neintelegere, prin neacceptare, prin neiertare, prin neiubire. Te rog sa ma ierti, ma bucur sa te intalnesc, te Binecuvantez, te iubesc.

Draga mea fiica/dragul meu fiu( numele), te iert, te iert, te iert, pentru tot ce mi-ai gresit in viata aceasta sau alta data cu voie sau fara de voie, cu stiinta sau fara de stiinta, prin neascultare, prin neintelegere, prin neacceptare, prin neiertare, prin neiubire. Ma bucur sa te intalnesc. Te am iertat, te Binecuvantez, te iubesc

Amin!

5/5 - (2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!