Respiratia Bogatiei, tehnica de a atrage bani imediat

Respiratia Bogatiei, tehnica de a atrage bani imediat

Respiratia Bogatiei, este o tehnica prin care atrage bani imediat, aproape instantaneu.

Exista 2 chakre care se ocupa cu bogatia: Chakra 2, chakra sacrala care se ocupa de bani, partea materiala si chakra 4 chakra inimii. Aceste chakre trebuie sa functioneze corect, sa fie curate, purificate ca sa poti atrage banii si bogatia de partea ta.

Banii, bogatia, prosperitatea reprezinta o energie. Reprezinta un flux energetic la care avem sau nu avem acces. Acest acces este dat in functie de bagajul karmic, de meritele noastre, in functie de ceea ce facem, gandim, vorbim, actionam in aceasta viata.

Banii trebuie sa fie in viata noasta un flux, o miscare, ei nu sunt ceva static. Trebuie sa ne simtim prosperi adica sa fim in fluxul banilor, al bogatiei. Banii vin la cei care iubesc, la cei care sunt veseli, cei care sunt ingrijiti, cei care sunt sociabili, sunt placuti, sunt in centrul atentiei.

Pentru a atrage si pastra banii, bogatia in casa ta, ea trebuie sa fie curata, ordonata. Un loc curat atrage mai multi bani. Banii nu suporta o viata dezordonata. Un om activ atrage mai usor banii decat unul care sta. Un om care alearga sau face orice alt sport va atrage mai uspr banii decat unul care sta si nu face sport.

Cum te pui in fluxul banilor cu ajutorul respiratiei bogatiei

Respiratia Bogatiei

Inchizi ochi, iti imaginezi un oceam de energie financiara de culoare verde deasupra capului tau. Daca ai probleme cu vizualizarea ar fi bine sa faci aceasta respiratie afara pe un covor de iarba verde sau in padure, langa copaci, te va ajuta sa vizualizeri mai usor culoarea verde.

Cu fiecare inspiratie iti imaginezi ca inspiri acea energie verde finaciara prin chakra inimi, apoi o expiri prin chakra 2. 

Este bine sa faci multiplu de 7 respiratii, 21 de zile la rand. Efectul acestei respiratii este apropae instantaneu.

Aceasta respiratie o poti face oricand ai nevoie de bani urgent.

Sursa: Risvan Valad Rusu

5/5 - (3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!