Rugaciune catre Ingerii Abundentei si ai Prosperitatii

Rugaciune catre Ingerii Abundentei si ai Prosperitatii
Rugaciune catre Ingerii Abundentei si ai Prosperitatii
Banii si prosperitatea reprezinta o energie. Ei reprezinta un flux energetic la care avem sau nu avem acces. Acest acces este in functie de bagajul nostru  karmic, de meritele noastre, in functie de ceea ce facem, de modul in care gandim, vorbim si actionam in aceasta viata.
Unii se gandesc ca: banii sunt greu de obtinut, banii se pot obtine numai si numai prin munca grea, sunt ochiul dracului, nu merit eu sa am bani etc.
Banii reprezinta ceva ce este dinamic, un flux continu, care din clipa in clipa se schimba accesul la ei in functie de ce gandim, ce spunem si ce facem.
Banii au o componenta spirituala, sunt guvernati de diverse entitati angelice, sfinti, arhangheli.

Dintre Sfinti amintim pe:

Sf. Mina care mai este numit si sfantul pagubitilor, cel care ne ajuta sa recuperam ce ne apartine (banii pierduti, imprumutati, mosteniri, etc.). 
Sf. Pangratie el ne ajuta sa ne purificam karma financiara, indeparteaza blocajele financiare. Puteti sa-i aprindeti o lumanare verde joi si sa va rugati pentru curatarea karmei financiare si indepartarea blocajelor financiare.
Sf.  Cristofor actiunea lui este imediata este cel care aduce norocul chior, aduce bani cand sunt situatii de urgenta, este protectorul calatorilor.
Sf. Rita cea care ne ajuta sa ne gasim un job, care ne ajuta sa primi o marire de salariu, o prima etc.
Sf. Antonie de la Iezer Valcea si el ne ajuta in problemele financiare, amplifica fluxul abundentei. Poti sa-i aprinzi o lumanare joi si roaga-te pentru dificultatile tale financiare. Citeste acatistul lui sau asculta-l.
Acesti sfinti puteti sa-i invocati, sa le aprindeti cate o lumanare, sa aveti pe altarul vostru cate o iconita cu ei, sa le cititi acatistele in plus puteti citi si psalmul 85 care este psalmul virtutiei prosperitatii, etc.

Care sunt Chakrele responsabile cu banii, prsperitatea, manifestarea

Chakra care este responsabila cu banii, prosperitatea este chakra 2. ea trebuie sa fie curata, deblocata, sa functioneze la parametrii optimi. Chakra 2 este si chakra sexuala.
Inainte de a incepe rugaciunea ia o foaie de hartie si un pix si scrie dorintele tale imediate la timpul prezent si fara negatie.
Ai nevoie de lumanari verzi pentru fiecare arhanghel pe care il invoci pentru a te ajuta sau una singura pentru toti.
 
Ce ai de facut: aprinzi prima lumanare verde si o consacri Arh. Raziel spui rugaciunea lui de mai jos si psalmii 103 si 24, psalmi care te conecteaza la energia prosperitatii.
Poti sa te rogi cu cuvintele tale tuturor Arhanghelilor de mai jos, asa cum simti tu, ii spui nevoia ta, cu ce vrei sa te ajute el.
Si asa faci pentru fiecare Arhanghel in parte. Lasi lumanarile sa arda pana se consuma ele.
Haideti sa vedem care sunt Arhangheli care se ocupa cu prosperitatea, banii, bogatia.

Rugaciune catre Ingerii Abundentei si ai Prosperitatii

 

Rugaciune catre Arhanghelul Raziel, cel fara de care nu exista bogatie.

Raziel este Ingerul intelepciunii, cel care aduce ideile necesare ca sa reusesti sa devi mai prosper si mai bogat. Ne aduce cunoasterea necesara si modul de aplicare a acesteia. Raziel te ajuta sa constientizezi unde ai gresit, ce a fost in neregula, ce a fost aiurea in actiunile tale, in vorbele tale, in gandurile tale.

“Arhanghele Raziel, tu care detii intelepciunea si darurile universului, asadar tu stii exact cum sa ma ajuti si ce trebuie sa fac eu ca dorintele sa-mi fie indeplinite, si pentru a primi abundenta si prosperitatea in viata mea, te rog ajuta-ma. Invata-ma tot ce trebuie sa stiu despre manifestare. Ajuta-ma sa primesc darurile magiei tale divine ca sa pot experimenta miracole in viata mea de zi cu zi. Iti multumesc, Raziel”

Rugaciune catre Arhanghelul Gadiel, cel care ajuta elimina negativitatea si arata o directie sigura in viata.

Numele lui inseamna – Dumnezeu este averea mea – te ajuta sa te eliberezi de convingerile limitative, de negativitate, care iti blocheaza capacitatea de a obtine mai multi bani, el iti poate arata cel mai bun scenariu pentru a crea abundenta si prosperitate, atrage bogatia, aduce succes in afaceri. O modalitate de a-l chema este sa rostesti rugaciunea lui afara cand bate vantul, apoi sa rogi vantul sa-ti ridice rugaciunea la el.

“Gadiel, Gadiel, Gadiel, te rog ajuta-ma chiar in acest moment, elibereaza toate blocajele pe care le am, la nivel constient sau subconstient, blocaje care au legatura cu abundenta si prosperitatea. Ajuta-ma sa stiu ca merit tot ce este mai bun. Da-mi claritatea de care am nevoie si directia pe care trebuie s-o urmez, si care sa ma duca spre prosperitate si abundenta. Iti multumesc, Gadiel.”

Rugaciune catre Arhanghelul Barakiel, cel care aduce șansele de reușite, cel care aduce prosperitatea si fericirea.

Barakiel numele lui inseamna – Ingerul Norocului – are in stanga un cos cu paine. Daca doresti sa te conectezi la el pe langa o lumanare verde ar fi bine sa pui si putina paine alaturi de ea, paine pe care sa o mananci dupa ce se stinge lumanarea. Painea este simbolul lui. Este ingerul norocului, acorda succes si noroc, deschide inima pentru a primi abundenta si prosperitatea. Ziua lui de ritual este lunea cu o lumanare alba.

“Barakiel, Inger al Norocului, deschide-mi inima pentru a primi binecuvantările si sansele de reusite care ma asteapta. Stiu ca ele sunt aici si acum si tu ma ajuti sa le pot accesa. Invit aceste daruri ale abundentei sa se manifeste in viata mea fizica. Ajuta-ma sa raman pozitiv si sa fiu un magnet al banilor si a tot ce reprezinta prosperitate si abundenta.  Te rog deschide portile prosperitatii in viata mea cu viteza fulgerului. Iti multumesc, Barakiel.”

Rugaciune catre Arhanghelul Gamaliel, cel care aduce prosperitatea, daruri, miracolele, binecuvantarile sub forma de surprize ale prosperiatii.

Gamaliel – numele lui inseamna Rasplata lui Dumnezeu, sau Ingerul Harului Divin.

Este ingerul care coboara asupra ta multe daruri, bucurii, recompense, binecuvantari si minuni, te ajuta sa manifesti raiul in viata ta, poate sa-ti ofere iertarea pacatelor sau stergerea karmica.

“Gamaliel, tu esti prezenta gratioasa care aduce daruri, si te invoc acum. Iti cer ajutorul pentru a-mi indeplini visele… Stiu ca tu ai puterea de a manifesta miracole, si eu cred in miracole. Sunt deschis sa primesc si permit sa intre in viata mea tot felul de daruri neasteptate, si de oportunitati. Iti multumesc Gamaliel.”

Rugaciune catre Arhanghelul Pathiel, cel care deschide portile manifestarii.

Numele lui inseamna – Cel deschizator de drumuri, iti deschide drumurile blocate, deschide usa materializarii, aduce bunastare in familie si hrana din belsug.

“Pathiel, te rog sa ma ajuti sa manifest ceea ce am scris eu in aceasta lista… Te rog ajuta-ma sa deschid portile manifestarii si totul sa vina usor si liber in viata mea. Am incredere in tine si in faptul ca rugaciunile mele deja au fost ascultate. Iti multumesc Pathiel.”

Rugaciune care Arhanghelul Sandalfon, cel care transforma visele in realitate.

Numle nui inseamna – Frate – aduce manifestarea lucrurilor pe care le avem in mintea noastra. El materializeaza in plan fizic tot ce avem in minte. Te ajuta sa eliberezi blocajele emotionale, frica, programele limitative care te tin departe de bani, te ajuta sa integrezi toate darurile tale.

“ Arh. Sandalfon te rog ajuta-ma si calauzeste-ma sa imi ating pe deplin puterea divina. Da-mi incredere in abilitatile si capacitatile melede a-mi implini viata. Te rog urca toate rugaciunile mele la tronul si in fata lui Dumnezeu. Iti multumesc Sandalfon”

Rugaciune catre Arhanghelul Suriel – Porunca lui Dumnezeu

Te ajuta sa iti manifesti dorintele cele mai intime, elimina blocajele si programele mentale care iti limiteaza prosperitatea financiara, are mare putere de materializare fizica.

“Arh. Suriel, te rog ajuta-ma sa eliberez toate convingerile mele negative care m-ar bloca in manifestarea si exprimarea dorintelor inimii mele. Tu cunosti toate piedicile mele si tot ce ma trage inapoi. Da-mi tarie si incredere sa-mi urmez misiunea divina ca sa ma bucur de toata prosperitatea lui Dumnezeu. Ajuta-ma sa invat si sa experimentez cu bucurie lectiile mele personale. Ajuta-ma sa cred in puterea de creator, in puterea de a manifesta toate visele. Iti multumesc, Suriel.”

Rugaciune catre Arhangelul Seatiel este Ingerul prosperitatii cel mai puternic.

Are un lant de aur si de el atarna vasul abundentei.

Rugaciune catre Arhanghelul Samariel, cel care aduce bani cash.

Culoarea asociata lui este portocaliul, chakra asociata este plexul solar, pleneta Marte, din acest motiv ritualurile cu el se fac martea si lumanari portocali.

Rugaciune catre Arhanghelul Gabriela, cel care aduce daruri, cel care aduce binecuvantari si deschide drumurile catre prosperitate.

Rugaciune catre Arhanghelul Mihail, cel care taie cu sabia lui de lumina, indeparteaza piedicile, obstacolele din calea prosperitatii mele.

Rugaciune catre Arhanghelul Uriel, ingerul recoltelor, este cel care aduce bani.

Rugaciune catre Arhanghelul Rafael, cel care vindeca relatia ta cu banii

Mai sus aveti cateva exemple de rugaciuni, dar poti sa te rogi cu cuvintele tale cu fata catre rasarit (E). Rugaciunile din suflet sunt mai valoroase si mai ascultate decat cele pe care le gasiti peste tot.

3.9/5 - (17 votes)

2 comentarii la „Rugaciune catre Ingerii Abundentei si ai Prosperitatii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!