RITUAL Lord Kubera – Zeul Bogatiei

RITUAL Lord Kubera – Zeul Bogatiei
Invocam acesta fiinta de lumina pentru atragerea bogatiilor de tot felul.

Ce este Yantra Kubera?

Este o placa metalica inscrisa cu un total de 72 de randuri si coloane. Conform credintelor 72 este un numar norocos care creste prosperitatea si bogatia in viata. Yantra Kubera aduce multa energie si deschide nenumarate drumuri pentru a atrage bunastarea in viata noastra.

Yantra sau schema grafica a lumii lui Kubera este o imagine geometrica foarte puternica, sacra, pe o placa de cupru. Ii slujeste lui Lord Cuber. Ea binecuvanteaza o persoana cu noroc, avere si prosperitate.

Aceasta yantra este folosita ca un instrument pentru a atrage energia cosmica a bogatiei, acumularea bogatiei, fluxul de numerar, cresterea locuintelor etc. Yantra deschide canale de noi surse de venit. Yantra ajuta succesul in afaceri, in cariera si in profesie, precum si in cresterea veniturilor si abundentei personale.

Yantra Kubera poate fi pur si simplu plasata intr-o cutie, in vasul abundentei, pe corabia abundentei, in piept ca si brosa, insigna, pe altar – orice loc unde depozitati bani si bijuterii (casa de bani, seif etc.). Poate fi inchinata si fara mantre speciale sau ritualuri.

Yantra aduce noroc in afaceri si succesul financiar. Ajuta la stapanirea fortelor materiei asociate celor cinci elemente: pamant, foc, apa, aer, spirit.

RITUAL Lord Kubera – Zeul Bogatiei

Puteti aseza Kubera Yantra acasa, la birou sau in ambele locuri. Oamenii trebuie sa inteleaga ca oferirea de rugaciuni catre Lord Kubera inseamna sa traiesti o viata prospera.
De retinut este ca nu veti obtine rezultate intr-o clipa. Astfel, trebuie sa oferi rugaciuni lui Kuber in mod regulat pentru a obtine bogatia si prosperitatea.
In functie de nevoia voastra asezati Kubera Yantra pe o suprafata plana:
  • in directia nord pentru cariera,
  • in directia sud-est pentru bogatie si prosperitate sau
  • in directia sud pentru faima, reputatie, recunoasterea meritelor.
Pozitionati-o  la nivelul ochilor.
Poti sa pui Yantra Kubera pe altarul tau de prosperitate. Poti de asemeni sa pui pe altar o statueta, o poza, o moneda sau un card cu imaginea lui Lord Kubera.
Pe altar pe langa Lord Kubera puteti sa mai puneti statuete sau poze cu Zeita Fortuna, Zeita Lakshmi, Lord Ganesha, Tara Galbena,  Dzambhala, Buddha Vesel, Buddha al Prosperitatii, Fuk, Luk Sau, Maica Domnului Sporul Casei etc. Puteti pune cristale, monede chinezesti, pepite, lingouri feng shui.
Poti pune monede / carduri Feng Shui care intruchipeaza pe Lord Kubera, Zeita Lakshmi, Lord Ganesha, cu mantre pentru prosperitate, abundenta, afaceri,  etc.
Aprindeti o lumanare in fata Yabtrei,  a statuetei lordului Kubera, asezati-va intr-o pozitie confortabila pe un scaun sau pe podea cu spatele drept. Aceasta lumina aduce pozitivitatea in atmosfera si impinge negativitatea in afara casei tale.
Concentrarea pe centrul Yantrei Kubera ca un fel de meditatie.
Apoi rostiti mantra:
„Om Hreem Shreem Hreem Kuberaya Namaha”
Ea poate fi rostita, incantata de cel putin 21 de ori si de maxim 108 ori pentru a obtine cele mai bune rezultate.
Faceți din aceast ritual o practica zilnica si pastrati-va rezultatul pe care il doriti in minte.
Mai jos aveti yantra Kubera si imaginea Lordului.
RITUAL Lord Kubera - Zeul Bogatiei
5/5 - (2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!